ma cimanje mi je i kada drzim teg i kada drzim medicinku,onda mi cela koncentracija ide na to da mi ne ispadne i bukvalno povlacim iz ledja a ne iz stomacnih misica.. Da naizmenicno radim trbunjake na kosoj klupi i podizanje nogu,5 puta nedeljno.. od 80 do 100 trbusnjaka i oko 30 podizanja nogu,mada i to planiram da povecam
a trbusnjaci mi nisu skoro nikakav izazov podignem klupu da bude bas strma skoro 75 stepeni i teram ga od pocetka do kraja i naravno ne oslanjam ledja dole znam da ne smem da se ssputim skroz.. I ruke uvek drzim na grudima,ne mogu iza glave odma osecam bol u donjem delu ledja,a mislim da polozaj ruku i nije toliko bitan.. Da li je moguce da mi napreduju trbusnjaci ako stalno radim iste vezbe,jel nece da stagniraju? I da li je preporucljivo da to radim 5 puta nedeljno? niko mi nije odgovorio.. dosta sam napredovao ovako,imao sam povecu zelatinastu masu na stomaku a sada je dovoljno malo da ga uvucek i ceo je cvrst i ravan,ali ja zelim da bude takav i kada normalno stojim,i naravno hocu one 6 plocice
pa me zanima da li to moze da se dobije ako radim ovako kao sto sam napisao,jel nece da stagniraju ako non stop imam jedno te isto opterecenje?