Pedjo u vezi ovoga ne vredi raspravljati. Svakakvih gluposti procitah gore. Ispada da su bodibilderi koji uzimaju AAS u najmanju ruku narkomani, a ova decica i ne zanaju da su bilderi tek na 6 ili 7 mestu po kolicini i nacinu uzimanja medikamenata odnosto kako klinci kazu "steroida".
Na prvom mestu su vam biciklisti. Da li ste ikada vozili biciklu. E pa probajte da prodjete 170 km za nepuna 2 sata pa cete shvatiti o cemu pricam. Pa onda atleticari. Kao sto neko gore rece, treniraju prirodno i samo obaraju rekorde. Dizaci tegova, hmmm. O Ragbistima necu da pricam nista, tu se valjda dovoljno vidi agresivnost, brutalnost i sirova snaga koja deluje zbog koriscenja AAS kroz njihova tela. Pa naposletku i fudbaleri, kosarkasi, rukometasi..... Tvrdim da je svaki profesionalni sportista makar probao u zivotu nesto od nedozvoljenih sredstava.
Obicni ljudi "naturalci" to jednostavno ne mogu da shvate. Neko rece da trenira godinu dana i pretekao ga je decko za 3 meseca, hahahaha. Nesto smesnije nisam cuo u zivotu. Pa cak i da se za ta tri meseca "napucao" steroidima, najverovatnije ce sve to da ispisa po zavrsetku kure.
Koliko ti dugo treniras Pedjo? (verovatno 15-tak godina). E tome ja pricam. U ovom sportu dolaze rezultati samo ogromnim radom, trudom, ishranom i odmorom. Suplementi i steroidi naravno pomazu, ali ako izostaje makar jedan deo od ovih nabrojanih elementa, nema napredka.
Prema tome kao sto rekoh ne vredi sa "naturalcima" pricati na ovu temu, jer su oni "dobili prirodne misice" a mi napumpane i neprirodne. koliko puta sam cuo da neko kaze ja kad bih uzeo steroide ja bih bio 2 puta veci ili slicne gluposti.... To nema veze sa vezeom.
Mada cast izuzecima postoje i ljudi koji su natural, ali odlicno poznaju materiju oko koriscenja steroida, ali ne zele ili im je jos rano da pocnu da koriste AAS.