OK,o Ronnie-ju ne znam bas puno ali imam neke njegove fotke na kompu-meni se ono LICNO ne dopada>pvo njegova ledja (pogledaj topic ispod)>drugo njegov STOMAK sve govori i sigurno je uzi u ramenima od Craig-a...Inace Ronnie je moj veliki fan ali sam ipak bacio Craigovu sliku na forum da vidite da decko ima super genetiku-Pedja sta ti kazes ?upomoc??? :lol: :lol: :lol:
..ma sta da kazem..upordjujes otpilike babe i zabe....ne zbog toga sto ja cenim ronija ili crega...NI SLUCAJNO..cak naprotiv..meni je ronnie jedan od onih koji je ovaj sport odveo u krivom pravcu i tu je kraj..ali to je moje misljenje i niko ne moze da porekne da ronnie valda ovim sprotom vec 8 godina.....o tome se radi...znaci..ronnie je najbolji...
znaci ronnie nije ono sto sudije imaju na papiru da bi trebalo ocenjivati..daleko od toga..ali eto...niko te ne pita..ronnie je najbolji i kraj....koliko god to meni degutatno bilo ali je tako.....
sto se tice crega..ma nemam pojma..pazi kao ropvo slika je mnogo mutna,nema donjeg dela tela,nema ga vise nigde od tada od kad se pojavio..jebg..milion razloga da o njemu uopte ne treba raspravljati..mozda je covek sada automehanicar...ko zna???....
o tome se radi..
sto se tice uporedjivati njih dva.....to nema smisla..u nijednom segmentu..razumes....jedino u ESTETICI koaj je kod tebe najbitynija...i treba da se svog mislenja drzis i to je ok......
ali nikada nemozes da kazs da je creg bolji b.b od ronnia...razumes....
estetksi gledano da.......
uzmiajuci u obzir sve drgue parametre....nikkako