@Pedjos
Ne znam sto me odmah napadas, ja ti kazem kako meni odgovara. Ako vezbam po standardnim principima (visok intenzitet, slaba frekvencija, u prevodu 1 misicnu grupu u 6,7 dana primetim da mi ne odgovara). Sta sad pa to znaci. Pa to znaci da ja svaki put kad radim u teretani jednostavno ne mogu da izdrzim da radim 1 misicnu grupu sat i po vremena ili koliko vec treba, a posle recimo 3 dana mogu da radim ponovo istu misicnu grupu. I ja sam poceo sa tim principima, al to me nije nikud odvelo. Napredak mi je bio minimalan. A znam da sam mogao bolje jer cim sam malo povecao frekvenciju primetio sam kakav takav napredak. Sad ti mene mozes zvati kako hoces ali ja ti kazem da meni ovako odgovara. Nemas razloga da me napadas tako. Ako si ti jbg suvise napredan i tebi odgovara neki tvoj sistem treninga ne mora da znaci da ce meni i jos nekim ljudima koji treniraju godinu, dve odgovarati. Ili mozda gresim?
..covece ja tebe niti napdam niti te nazivam bilo kakvi pogrdnim imenom.....
sto se tice mene i mog treninga...pa cevece ne radim tako samo JA....tako rade milioni ljudi i daje ime fantasticne rezualtete....ajd..recmio...piaj IGORA,MARKAma bilo koga a da mozes slobodno bih ti rekao da pitas i nekog prof kako vezba..
da manimal je u pravu...pod intezitetom treninga nisam mislio da ostajes u gymu po 2 sata,ali da jednom odradimo trening zajedno veruj da bi sigruno probmeni misljenje..ima ih koji su problai,obicno nameswtim noge kada tako nesto nekome dokazujem...NAJVICE VOLIM KADA POBEGNU U WC DA POVRACAJU :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
dakle....ja tebe niti napadam niti mi pada na pamet..ja hocu da ti pomognem..ali ako si ti sugruan u to sto radis,onda ok...keep going,ali sta je sa rezulattima..ti bi trebao da imas ocigledne rezaltet u celoj toj prici jer vidim da bas i nsii pocetnik..
nadam se da razumessta ti govrim..