Što pizdite Čoks je zakon!!! Mene je proglasio Ustašom pa se to na jednom forumu toleriralo i opraštalo, dapače ostao je vrlo ugledan član sa komentarima tipa "east coast weast coast yooooooooo man" hahahahahahaah nikad neću zaboravit...
Onda slike Čoksa na jednom mostu kako pozira, ma lik je strašan, ja sam se prije čudio, pogotovo kad mi je dao komentar (nemaš ti više od 100kg hhahhaha) spomeneš mu da pokaže prsa i odma world war III hahahahaha...
Imao sam prijetnje ubojstva na nacionalnoj osnovi naravno itd itd...sve dok nisam shvatio da su svi ti momci koji se pale na crnce u širokim hlačama obični seronje sa malenim jajima makar je napisao da ima velika... 'goodboy'
Jadnom momku ništa ne paše, ja mislim da je za njega Bronx a ne Mostar, tamo se vjerojatno svi boje Čoksa monster boy-a ;rolf; ;rolf; ;rolf;
Ja bi ga stavio kao VIP člana foruma da se mene pita... samo zbog njegovog Emaila
ado_misici_muzika@yahoo.caPeace in and out, over and top of it....east coast west coast....yo man..........pozdrav by Adnan Čoks ;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf;