Citat: pedjosufffffffffffff?...ljudi treba da idem u svatove da budem kum...pa sta da obucem bre jebo teeeeeeee..pa sam mislio ovakv neki kroj da odem kod krojaca..ali ovo mi se bas i ne doapda...nemam mnogo alterntive zar ne???..evo vidis sto ovaj sport ne valja......NEMAS STA DA OBUCES....grrrrrrOvo je totalna istina. J imam problema s hlacama (teksas) i kad sam prosli put kupovao odelo, morao sam posebo uzeti hlace, jer noge zezaju stvar.
ufffffffffffff?...ljudi treba da idem u svatove da budem kum...pa sta da obucem bre jebo teeeeeeee..pa sam mislio ovakv neki kroj da odem kod krojaca..ali ovo mi se bas i ne doapda...nemam mnogo alterntive zar ne???..evo vidis sto ovaj sport ne valja......NEMAS STA DA OBUCES....grrrrrr
Citat: dr_rapidCitat: pedjosufffffffffffff?...ljudi treba da idem u svatove da budem kum...pa sta da obucem bre jebo teeeeeeee..pa sam mislio ovakv neki kroj da odem kod krojaca..ali ovo mi se bas i ne doapda...nemam mnogo alterntive zar ne???..evo vidis sto ovaj sport ne valja......NEMAS STA DA OBUCES....grrrrrrOvo je totalna istina. J imam problema s hlacama (teksas) i kad sam prosli put kupovao odelo, morao sam posebo uzeti hlace, jer noge zezaju stvar.zdepan haa? :twisted:
sta je ono pored njega , hemofrodit
Nadam se da nisam puno promasio...
... ima da seta ko kauboj...
a ovaj pedjos sta trazi , kakve slike auu