Neznalica
Pa ima, al treba mi negde gde ja mogu. Pozdrav!
EXTREME
Pogledacu obavezno, hvala ti. Samo ne znam gde je to, pogledacu, jer mi treba nesta na east side manhattnu, al hvala ti puno, PoZz
Pirat
Hehe pa sta cu, u bg-u sam imao celu ekipu ortaka za to, kao prvo ono svi s veslanja, a drugo ovako moje licno, ono pitt i jos neki. Ovde brate u mojoj skoli svi mrcine, znaci ja samo znam da su fudbaleri ozbiljni i na nekim timovima, svi ostali igraju za neke skolske timove koje igraju u fus ligama. Znaci pazi kad svaki dan imas skolu od 8-4, a samo petkom fizicko !? Znaci deca haos. Slazem se skroz za teretanu, ocu ono da ima te neke osnovne sprave i stvari, meni smetaju ova cuda sto izmisljaju, pa se svi odavde koji nemaju pojma ni o cemu loze na njih. E da i dobra ideja za NY forum, pookusacu da nadjem, to bi ustvari bilo najbolje. Hvala ti puno, poZz
Inace sam odlucio da proba NY sport club, ono na dve nedelje try out za male pare. Tamo mozda postoji sanse da vezbam sam s potpisom roditelja da smem, sto nikako nije moglo na drugim mestima. Takodje sutra ima "Open house" u jednom mestu pa da vidim kako je tamo. Inace gledam kad idem ulicom. Pozdrav svima!