Milane jel si se nekad malo gurao sa Kimbom..onako da se vidi snaga da se oseti.Cvrstina.Mada covek kao ti,koji ima toliki cucanj verovatno je mnogo cvrsci nego Kimbo.Jer znas mozda njegov total?i pojedinacno?igleda jako!
Da ti kazem iskreno, kada je poceo da trenirqa samnom bio je skroz zapusten sto se tice tezina. Nije trenirtao od srednje skole. Za izgled moze da zahvali majcici prirodi. Prve dve nedelje sam bgio prilicno razocaran. Onda je usledio preokret. I to dramatican. Kombo je najveci powerlifting potencijal koji sam ja video. Neverovatno je kako dodaje tezine. A nije koristio nista, sigurno, zadnjih deset godina jer ima doping kontrolu a sa time nema zezanja.
Moram da razmislim kakve behu tezine koje je dizao pa da napisem. Nije nista impresivno u odnosu na powerliftere ali je impresivno koliko brzo je dosao do njih. On pre mene nikada nije radi mrtvo i cucanj. Samo benc i biceps. Mislim da je imao seriju 180 x 10 u sestoj nedelji treninga na mrtvom i nesto slicno na cucnju. Ponavljam, covek NIKADA NIJE RADIO MRTVO I CUCANJ pre toga. Menio je vilica svakodnevno padala na patos.
Garantujem da bi za samo godinu dana treninga bio elite powerlifter.
Sto se tice guranja, pa ja sam skoro 4o kila tezi od njega. Igram se sa njim kao sa detetom, dok me ne dohvati. Onda letim ;search;