Imao sam priliku da proteklih nekoliko dana pogledam Jayov najnoviji DVD - From Jay to Z...
Najnoviji DVD prilicno baca svijetlo na njegov zivotni stil, odnose sa navijacima, prijateljima, drugim bb, uz zanimljive segmente treninga... I makar meni je bacio jedno novo i pozitivno svijetlo, u kojem sam vladajuceg Mr O dozivo ljudskijim nego li sto sam to imao priliku da vidim u svim njegovim prethodnim dvd izdanjima.
DVD obuhvata malu pricu o njemu na samom pocetku, od samih pocetaka do prve titule MrO... Sto ce nekima biti zanimljivo u tom dijelu je i prokomentarisao da unosi dnevno 8-10 obroka sa ukupno 400-450 gr proteina, da puno vjeruje u UH i da unosi izmedju 800-1200gr dneveno (!!!!), da su mu najveci prvi i obok nakon treninga koji su teski po 200 gr UH (!!!) ali je i priznao da vikendima kada je na putovanjima cesto ne stigne to sve da ispostuje i da se najcesce vrati kuci 10-tak funti laksi...
Na +7h dvd prikazani su njegovi treninzi u razlicitim fazama i sa raznim partnerima, i to u najpoznatijim klubovima... Jay je prilicno snazan, dize dosta tesko, uglavnom u 10+ ponavljanja, ali UVIJEK koristi izuzetno preciznu formu, sto njegove tezine cini manjima nego li recimo Ronnievima, ali isto tako i formu neuporedivo preciznijom.
Zaista je odao utisak OK osobe i dobrog reprezenta za bodybuilding, s postovanjem se odnosi prema svima i djeluje vrlo omiljen i medju navijacima i medju brojnim kolegama BB koji se pojavljuju na DVD-u...
Eto par nekih stvari koje su mi sad pale na pamet od ogromnog materijala sa ovog DVD-a koji toplo preporucujem da nabavite.