Novembar 15, 2024, 02:28:14 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.355 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Đukić izabran za selektora Srbije!  (Pročitano 3863 puta)

Van mreže Manimal

• Super-heavyweight Member
  • I'm The King Of Fatness
Đukić izabran za selektora Srbije!
« poslato: Decembar 25, 2007, 06:12:31 posle podne »
Miroslav Đukić i zvanično je novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije. Đukić će obavljati funkcije selektora "A" tima i olimpijske selekcije Srbije. Dosadašnji trener Partizana izabran je jednoglasnom odlukom Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije. Đukić je potpisao dvogodišnji ugovor, uz mogućnost produžetka saradnje, ukoliko se Srbija plasira na naredno Svetsko prvenstvo.
Pored obaveza sa "A" timom u kvalifikacijama za SP u Južnoj Africi, Đukić će predvoditi i olimpijsku selekciju Srbije na OI u Pekingu, 2008. godine.

"Velika mi je čast što ću biti selektor Srbije. Čeka nas veoma težak i nezahvalan posao. Moramo da se kvalifikujemo na Svetsko prvenstvo, a pre toga igramo i na Olimpijskim igrama u Pekingu. Tu nema lakih protvnika, a smatram da samo skromnošću i velikim radom možemo da ostvarimo dobar plasman na OI i da se plasiramo na SP 2010. Imamo veoma tešku grupu, ali obećavam da ću sa timom saradnika učiniti sve da to i ostvarimo", rekao je selektor fudbalske reprezentacije Srbije.

Predsednik fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić predao je selektoru dres sa njegovim imenom i obrazložio izbor Đukića.

"Ne krijem da sam pre oko mesec dana bio za to da Havijer Klemente ostane selektor. Stručni odbor se sa tim nije složio i predložio je Miroslava Đukića. Izvršni odbor je prihvatio tu sugestiju i podržao kandidaturu Đukića. On je jednoglasno izabran na dve funkcije i meni je čast i zadovoljstvo što u našem fudbalu sada rade mladi i perspektivni treneri Đukić, Janković i Jokanović", rekao je Zvezdan Terzić.

Đukić je u karijeri igrao za Mačvu, Rad, Deportivo, Valensiju i Tenerife. U Španiji je stekao Pro licencu i kao trener vodio mladu reprezentaciju Srbije i fudbalski klub Partizan.

Sa mladima je osvojio drugo mesto na EP, a sa Partizanom titulu jesenjeg prvaka države.

IZVOR: B92

Van mreže sasacg

• Admin
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
Odg: Đukić izabran za selektora Srbije!
« Odgovor #1 poslato: Decembar 25, 2007, 06:42:03 posle podne »
Ispao je pi..a prema Partizanu,pogotovo u poslednjem koli da Lucanima,ali ajde...Neka mu je sa srecom...
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže Manimal

« Odgovor #2 poslato: Decembar 25, 2007, 06:50:02 posle podne »
Ispao je pi..a prema Partizanu,pogotovo u poslednjem koli da Lucanima,ali ajde...Neka mu je sa srecom...

Stop whining!!!

Srbija je vaznija od Partizana! ;bravi; 

Van mreže sasacg

• Admin
« Odgovor #3 poslato: Decembar 25, 2007, 06:53:10 posle podne »

Stop whining!!!

Necemo o navijackim temama...Ispao je peder,ali ja mu zelim da postigne veliki uspeh sa reprezentacijom...
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

Van mreže Manimal

« Odgovor #4 poslato: Decembar 25, 2007, 06:55:53 posle podne »

Stop whining!!!

Necemo o navijackim temama...Ispao je peder,ali ja mu zelim da postigne veliki uspeh sa reprezentacijom...

Na to sam i ja mislio pa sam ti odgovorio na tvoj prvi post!

Van mreže kikko

• Middleweight Member
« Odgovor #5 poslato: Decembar 25, 2007, 07:07:18 posle podne »
Ufff....tezak,strasno tezak posao-neiskusan trener,slab autoritet,kad mu slusas izjave deluje da nije mnogo inteligentan..........Voleo bih da gresim....ali nisam mnogo srecan u ovom trenutku....

Van mreže Manimal

« Odgovor #6 poslato: Decembar 25, 2007, 07:11:08 posle podne »
Ufff....tezak,strasno tezak posao-neiskusan trener,slab autoritet,kad mu slusas izjave deluje da nije mnogo inteligentan..........Voleo bih da gresim....ali nisam mnogo srecan u ovom trenutku....

Da, da, ajmo sad da ga ispljujemo i nagrdimo sto vise, sa sto vise epiteta! Nema veze sto cak jos i nije poceo da radi svoj posao!

Van mreže kikko

• Middleweight Member
« Odgovor #7 poslato: Decembar 25, 2007, 07:16:31 posle podne »

Da, da, ajmo sad da ga ispljujemo i nagrdimo sto vise, sa sto vise epiteta! Nema veze sto cak jos i nije poceo da radi svoj posao!

Ma ne,ja njemu(tj nama)zelim sve najbolje....Vreme ce pokazati da li je bio pravi izbor...Mada ne zavisi sve ni od njega-mora sve da se poklopi.....U svakom slucaju,to je to-on je sad nas selektor-nadajmo se i navijajmo za Srbiju pa sta bude.......

Van mreže sasacg

• Admin
« Odgovor #8 poslato: Decembar 25, 2007, 07:26:01 posle podne »
Neuporedivo bolje resenje nego onaj indijanac Klemente ili ostala,na sliu isforsirana,strana resenja,cisto da se kaze "imamo stranog trenera" :lol: :lol: A onda postava 4-6-0 protiv Kazahstana i Azerbejdzana :lol:
Djuka bar igra napadacki,Partizan samo puni mreze,a do tada jedva po 1-2 gola na jednoj utakmici...to mi uliva neku nadu

Van mreže Manimal

« Odgovor #9 poslato: Decembar 25, 2007, 08:56:10 posle podne »

Ma ne,ja njemu(tj nama)zelim sve najbolje....Vreme ce pokazati da li je bio pravi izbor...Mada ne zavisi sve ni od njega-mora sve da se poklopi.....U svakom slucaju,to je to-on je sad nas selektor-nadajmo se i navijajmo za Srbiju pa sta bude.......

Koliko imas nasih trenera koji rade taj posao 20, 30 i vise godina pa su jos uvijek go k...c i forsiraju stil igre koji je vec daleko zaostao i zamro. Vidis Kosanovica koja je dileja, iako sam Zvezdas nemam uopste problema da kazem to. Citiracu Kosanovica, "Klementea smo smenili jer je javno kritikovao nas rad, ali to nije glavni razlog!!!".  Ja ne znam kakva budala moras biti da izadjes u javnost sa ovom izjavom. Taj covjek je totalno retardiran kada sebi moze da dozvoli ovako nesto, van svakog razuma, cista utopija! U kom vremenu on jos zivi, neandertalskom?!
Sa druge strane Srbiji i treba mlad trener koji ce da forsira moderni, (primjer ti je Hrvatska) tehnicko potkovani i najvaznije sa PUNO TRCANJA fudbal.
Djukic je po meni pravi patriota, sjedio je sa slomljenom rukom na klupi reprezentacije (mislim 1998 god), za ovo kratko vrijeme, kao sto si ti nazvao "neiskustvo" ostvario fantasticne rezultate sa mladom reprezentacijom , nikad ne bjezi od odgovornosti (kao mnogi), pun je energije i zelje za dokazivanjem, i kao zadnje, treba imati velika muda i odgovornost da prihvatis mjesto selektora u ovakvom trenutku kada nam je fudbal tu gdje jeste i kad u FSS sjede ljudi koji ne bi trebali biti gdje su. Ipak na kraju price je Miroslav taj koji mora da odgovara a drugi ce da peru ruke.

U ovom trenutku ja boljeg ne vidim, po meni je Djukic najbolje rjesenje i ima moju punu podrsku, pa kako god bude!
« Poslednja izmena: Decembar 25, 2007, 08:58:30 posle podne Manimal »

Van mreže kikko

• Middleweight Member
« Odgovor #10 poslato: Decembar 25, 2007, 11:23:54 posle podne »
Pa to i kazem,coveku je data sansa,nadamo se da ce je iskoristiti na pravi nacin,pa sta bude bice...Ja sam samo malo razocaran svim sto se desava sa nasim fudbalom,u ovom slucaju reprezentacijom-na svaku utakmicu sam isao jos od one utakmice sa Hrvatskom kad je na JNA "nestalo" struje( bio sam klinac)- pa sve do ove poslednje u BG-i malo sam izgubio veru,i sada mi je tesko da poverujem da spas postoji....Eto,covek je izabran,neka radi svoj posao-pa kad saberemo rezultate na kraju,dacemo ocenu...Do tad,podrska i navijanje na utakmicama i nadamo se najboljem....
A za Kosanovica i celu sprdnju sa Zvezdom u poslednje vreme(iako sam i ja zvezdas)-bez komentara...

Van mreže sasacg

• Admin
« Odgovor #11 poslato: Decembar 25, 2007, 11:42:45 posle podne »
Pa to i kazem,coveku je data sansa,nadamo se da ce je iskoristiti na pravi nacin,pa sta bude bice...Ja sam samo malo razocaran svim sto se desava sa nasim fudbalom,u ovom slucaju reprezentacijom-na svaku utakmicu sam isao jos od one utakmice sa Hrvatskom kad je na JNA "nestalo" struje( bio sam klinac)- pa sve do ove poslednje u BG-i malo sam izgubio veru,i sada mi je tesko da poverujem da spas postoji....Eto,covek je izabran,neka radi svoj posao-pa kad saberemo rezultate na kraju,dacemo ocenu...Do tad,podrska i navijanje na utakmicama i nadamo se najboljem....
A za Kosanovica i celu sprdnju sa Zvezdom u poslednje vreme(iako sam i ja zvezdas)-bez komentara...

Koliko se ja sjecam ta utakmica je bila na Marakani,ne na JNA...

Van mreže Manimal

« Odgovor #12 poslato: Decembar 25, 2007, 11:48:41 posle podne »
Da, utakmica je odigrana na Marakani, 18 Augusta 1999!

Van mreže kikko

• Middleweight Member
« Odgovor #13 poslato: Decembar 25, 2007, 11:51:24 posle podne »
Da,na Marakani-secam se ko da je juce bilo-bio sam na jugu...Bas smo pricali kako je cudno sto smo na jugu...

Van mreže sasacg

• Admin
« Odgovor #14 poslato: Decembar 25, 2007, 11:54:29 posle podne »
Cigani nisu ni dosli na tu tekmu...