Citat: sasacgStavi prah u sejker i samo kad bude bilo potrebno dodaj vodu,jel to toliko komplikovano?Komplikovano je. U sejkeru se nikad nista lepo ne razmuti kao u blenderu gde dobijem lepu kremastu tecnost. Ovde mi sve ostanu gromuljice. A i zanima me zasto treba WHEY da se razmucuje sa vodom a ne sa mlekom ? jel to da bi se brze svario ili zbog mozda masnoca iz mleka
Stavi prah u sejker i samo kad bude bilo potrebno dodaj vodu,jel to toliko komplikovano?
Citat: MotornaTesteraCitat: sasacgStavi prah u sejker i samo kad bude bilo potrebno dodaj vodu,jel to toliko komplikovano?Komplikovano je. U sejkeru se nikad nista lepo ne razmuti kao u blenderu gde dobijem lepu kremastu tecnost. Ovde mi sve ostanu gromuljice. A i zanima me zasto treba WHEY da se razmucuje sa vodom a ne sa mlekom ? jel to da bi se brze svario ili zbog mozda masnoca iz mleka To neces dobiti odgovor jer je pisano bar 10 puta na forumu...Drugo, zapitaj se kakvog je taj whey kvaliteta kad ne mozes da ga razmutis u sejkeru...