Pedja, koje vjezbe radis za biceps i u koliko serija? i zanima me sto da radim da skinem salce sa stomaka, onaj donji slauf.Unaprijed hvala, Zvonko.
Covjece vidim nesto opasno se kuva...:-)
ma kuva se u malo ne rece sta..hhahahhaha..zajebali me moj koelga..zajebali..moras..i koe te pita..
a taman se bio prebacio na bavariu i keniken...jbg..
sto se tice ruku..pa nezna,..sada sam nesto poludeo za tim treningom u zadnje vreme pa sam poceo da se ubijam kao nekada za noge..
iskreno..nije mi to drago jer 2 krvnicka treninga nedljeno sa tim i tkavim tempom za sada ne mogu bas da nosim...a ipak su noge moj znak i necu nista da ostavim slucaju..
u svakom slucaju..gigantske serije..da me pitas broj..brate..stvarno bih te slago..radim do te mere dok ne mogu vise ruku da svaijem i kontarhujem bicepes,,,a da me grc uhvati kada kontahujem tridzu..
to mi je grnaica..
ali ipak mislim da je zalsuga svega ovoga sto stalno zderem one shakevoe pre,u toku i posle treninga.
jer ovako zivotnjkse treninge nema sanse da me ne bi stprali u katabolziam bez toga..
a stomacic,,
bah,..jbg.s.vi znaju da ja trbusanke i ne radim..mozda zadnjh 2-3 nedlje...aliu prinicpu..SAMO STAVIM LAVLJU KADNDZU NA FREEZ i to je cela prica.
ali negde sam i vec rekao o tome..
najgore mi je kada po froumima vidim kako kaze da rade besomucno stomak da bi mu se videle plocice.
glupsot.
vec sam rekao jednom..
neakda trening za noge moze vise da koristi stkidanju sala sa stomka nego sam rad trbusanjka,...