a nisam mislio na taj avatar vec na onaj koji si imao 2 min pre toga...
Onda nema druge nego da stavis avatar sa novom slikom u masi! Mislim da dugujes jedan update!
Citat: nellle Novembar 20, 2007, 04:14:27 posle podnea nisam mislio na taj avatar vec na onaj koji si imao 2 min pre toga...ma taj avatar sam nesto probao..a stari...to je slika stara 4 godine kada sam imao 112 kg u masi..imas na poceku ove teme tu sliku.a kako sada izlgedam...ehhhhh...ma slabo...rekoh ti....hahhahahhaahaha
Citat: Manimal Novembar 20, 2007, 04:17:31 posle podneOnda nema druge nego da stavis avatar sa novom slikom u masi! Mislim da dugujes jedan update!A sta bi sa onim tvojim avatarom od juce,aa???
Citat: Polomac Novembar 20, 2007, 04:19:40 posle podneCitat: Manimal Novembar 20, 2007, 04:17:31 posle podneOnda nema druge nego da stavis avatar sa novom slikom u masi! Mislim da dugujes jedan update!A sta bi sa onim tvojim avatarom od juce,aa???Mislis na ovaj?Kakav brz rasplet..E taj...Sjajno,sjajno...
Nemoj da jebemo Pedjin topic sa off-om, ima da nas banira! Kada nece on da update njegov avatar, onda ce mo mi svoje! :lol: :lol: :lol: