Sto se tice kostima, ima ih u Narodnom pozoristu.Lepo odes u i vidis sta ima.Cene su od 1000 do 3000 din. naravno za iznajmljivanjeSvi kostimi su koristeni u predstavama koje su se ranije igrale, znaci ima bas svasta.Nadam se da sam pomogo
Pedja, izgledash kao Simbad! :shock:
Citat: Johny_Bravo Januar 05, 2007, 06:56:52 pre podneSto se tice kostima, ima ih u Narodnom pozoristu.Lepo odes u i vidis sta ima.Cene su od 1000 do 3000 din. naravno za iznajmljivanjeSvi kostimi su koristeni u predstavama koje su se ranije igrale, znaci ima bas svasta.Nadam se da sam pomogoeto pedjos inache dzoni ih iznajmljuje vikendom a onda pravo u disko hahaomiljeni mu je onaj disko stu stajl :lol: :lol:
Nudim se za scenario...dobro bi ga uradila....znas kako bih te obukla?....NIKAKO
Citat: Buki Januar 10, 2007, 10:13:02 pre podneCitat: Johny_Bravo Januar 05, 2007, 06:56:52 pre podneSto se tice kostima, ima ih u Narodnom pozoristu.Lepo odes u i vidis sta ima.Cene su od 1000 do 3000 din. naravno za iznajmljivanjeSvi kostimi su koristeni u predstavama koje su se ranije igrale, znaci ima bas svasta.Nadam se da sam pomogoeto pedjos inache dzoni ih iznajmljuje vikendom a onda pravo u disko hahaomiljeni mu je onaj disko stu stajl :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:E sad sam provaljen :mrgreen: :lol:
Citat: ANILI Januar 10, 2007, 10:35:49 pre podneNudim se za scenario...dobro bi ga uradila....znas kako bih te obukla?....NIKAKO Mislim da ce ovaj scenarista dobiti posao!