HVALA...HVAA.....SJANA STE PUBLIKA...@VLADAR....STAJLING JE MOJ IZBOR....TJ TE KRPICE......@ FITNES INSTRUKOTR.....HAHAHHAHAH "BARBA"..PA DA..BEZ STARCA NEMA UDARCA@NELLA...PRESLI SMO NA VI JEL??.....@LOKI22....MA JOK STARI..KAKVE PARE..
:shock:
Dobro ti stoji vojna roba, sad jos i da probas unifomu rimskih vojjnika i bices ko bombona :twisted:
Ej ti..(jel sad bolje? Hehe)...ja znam gdje ima odjelo od rimskih vojnika da se nadje...to bi bas bio extra styling..
Citat: Nella Decembar 11, 2006, 11:56:42 pre podneEj ti..(jel sad bolje? Hehe)...ja znam gdje ima odjelo od rimskih vojnika da se nadje...to bi bas bio extra styling.. ...PA MNOGO BOLJE....LEPSE...NEZNIJE......A ZNAS GDE IMA???.....KAZI MI??...DA ZNAM I JA...
Citat: Pedja_Petrovic Decembar 11, 2006, 02:06:37 posle podneCitat: Nella Decembar 11, 2006, 11:56:42 pre podneEj ti..(jel sad bolje? Hehe)...ja znam gdje ima odjelo od rimskih vojnika da se nadje...to bi bas bio extra styling.. ...PA MNOGO BOLJE....LEPSE...NEZNIJE......A ZNAS GDE IMA???.....KAZI MI??...DA ZNAM I JA...jeel..pa vidis kako sam njezna kad hocu... ima ovdje u sthlmi jedan super cool butik...ima strasni stvarcica i veoma neobicnih...bila sam neki dan nesto si kupila pa sam bas taj outfit skuzila...very niceeee je....eto sad znas.. :wink:
Citat: Nella Decembar 11, 2006, 05:48:08 posle podneCitat: Pedja_Petrovic Decembar 11, 2006, 02:06:37 posle podneCitat: Nella Decembar 11, 2006, 11:56:42 pre podneEj ti..(jel sad bolje? Hehe)...ja znam gdje ima odjelo od rimskih vojnika da se nadje...to bi bas bio extra styling.. ...PA MNOGO BOLJE....LEPSE...NEZNIJE......A ZNAS GDE IMA???.....KAZI MI??...DA ZNAM I JA...jeel..pa vidis kako sam njezna kad hocu... ima ovdje u sthlmi jedan super cool butik...ima strasni stvarcica i veoma neobicnih...bila sam neki dan nesto si kupila pa sam bas taj outfit skuzila...very niceeee je....eto sad znas.. :wink:...malo mi je daleko stchm.....but..hay,,,who the fuck cares....I just love sweden!!..inge from sweden....mmmmmmmmmm