Trebace ti boje kao za kola, koliki si�
BRATE STA RECI EXTRA INTERESUJE ME SAMO KO TEBE HRANI TAJ MORA DA PLACE SVAKI DAN AJ CENA HRANE AL SPREMITI HRANU MAJKO MILA MOJA KEVA KUKA STO SPREMA PO 600GR PILETINE TVOJ KUVAR MORA DA ZALI DAN KAD JE POSTAO.
Citat: aleksandar_polomac Septembar 18, 2006, 07:01:46 pre podneBRATE STA RECI EXTRA INTERESUJE ME SAMO KO TEBE HRANI TAJ MORA DA PLACE SVAKI DAN AJ CENA HRANE AL SPREMITI HRANU MAJKO MILA MOJA KEVA KUKA STO SPREMA PO 600GR PILETINE TVOJ KUVAR MORA DA ZALI DAN KAD JE POSTAO........MA SAM SVE SPREMAM..JBT......SAMO ME DRUGI SLUZR...HAHAHAHAHAHAHHAH
Pedjo, dal se to oluja sprema......... :lol:, samo nastavi, nema vise rikverc, samo napred...... :wink:
Citat: Dule_Madzarovic Septembar 18, 2006, 11:47:16 pre podnePedjo, dal se to oluja sprema......... :lol:, samo nastavi, nema vise rikverc, samo napred...... :wink:...OLUJA BRATE....TORNADO...A RIKVERC......KAKO TO IDE.??.....HAHAHHAHAHAHHAHAHHA....REKAO SAM JA....DA CE MO MI STARCI POKZATI KO J,...OVCE A KO NOSI ZVONCE.....
biceps ti zaostaje
Citat: Pedja_Petrovic Septembar 18, 2006, 01:06:25 posle podneCitat: Dule_Madzarovic Septembar 18, 2006, 11:47:16 pre podnePedjo, dal se to oluja sprema......... :lol:, samo nastavi, nema vise rikverc, samo napred...... :wink:...OLUJA BRATE....TORNADO...A RIKVERC......KAKO TO IDE.??.....HAHAHHAHAHAHHAHAHHA....REKAO SAM JA....DA CE MO MI STARCI POKZATI KO J,...OVCE A KO NOSI ZVONCE.....mene zanima kolki ti je obim ruke ako ti to uopce mjeris unaprijed hvala