Previse godina imam da se sluzim floskulama, hvala mami, hvala tati, hvala zeni, hvala psu od komsije sto nije lajao dok sam se hranio bla bla bla....jednostavno je....ili nesto mozes ili ne mozes- Tacka kraj. Enivej, svasta coveku padne na pamet uz pivo, pa tako Marko Bošković and aj malo pricali i ko veli....a ja i posto sam sve na sebi probao i ceo zivot sam sebi bio guinea pig, ne vidim razlog zasto vitnage granpa ne bi se malo salio sam sa sobom.Posto sam svakako radio svasta na sebi,, neke new age stvari nisam, jedino sto sam mogao da izgubim je vreme.A i zabole me masakrdan za vreme
. Ako je ok, idemo, ako nije, opet idemo. Pivo ladno ne sme da ceka!!! I gurajuci tako malo po malo, Bolence i ja se salismo na moj racun, pa bogumi 6 meseci.I nije lose ispalo, mogu da vam kazem 😈...ali da ne laprdam dalje. Ako je ikome potrebna pomoc u vezi priprema,protokola zadnjih 7 dana pred takmicenje, bilo cega, siguran sam da je Marko Bošković covek za vas. Uglavnom, ja sam bogatiji za iskustvo, a svakako je i Mare ponesto naucio od dede...
....U svakom slucaju, magicnim okom objektiva Milos Markovic aka MR BIG je to sve zabelezeno, njegove photo bravure su odavno svima poznate i ja tu nista ne bi dir"o
....uglavnom.......SVE SE OBESILO i DEDA KO DEDA..