ma nije poenta u samim slikama nego što je neverovatno kako neko ispadne super na slikama a uživo ništa posebno a neko kao ti definitivno bolje izgleda uživo...većina ljudi sa foruma te nije videla u formi i koliko god ovako bili fascinirani mislim da nisu ni svesni kako je to u stvarnosti...
..uff..to si u pravu za slike....ma ja u stvari se nikada nisam ni slikao kako treba...ono..studio..reflektori..baba roge..itd....jednostavno..nisam bio blziu i to je to...
extremni me zvao 100 puta..al eto....da zivim u bg..verovatno bih do sada imao 5000 prof uradjneih fotografija..
Toliko truda i svega uložiš u sve ovo,takmičenje dođe i prođe a slike su jedino što će ti ostati kao svedočanstvo gde si bio i šta si radio...šteta da to ostane na tome...a to da nisi bio blizu...znaš kako bi ti Šarčev rekao-"Nisi dovoljno želeo...Lako je naći hiljadu razloga da ne uradiš nešto,umesto da nađeš jedan pravi i uradiš!" Pedjos,Pedjos!! :evil:
......IMA TU STARI MNOGO FAKTORA......NIJE TO SAMO VOLJA..JEL MISLIS DA SAM TOLIKO GLUP DA NAKON SVEGA ULOZENOG NE RAUDIM NESTO STO CE DA OSTANE VECNO???....
NIJE TO TAKO KAKO TI MISLIS...I NIJE TA FORA..SMILAJTI HILJADU RAZLOGA DA NE URADIS.....JEDNOSTAVNO..NEKE STVARI NE TREBA POTENCIRATI....NE ZLIM BAS DA PRICAM O TOME....ALI ETO...KADA SI VEC NACEO TEMU..MORAM DA REAGUJEM,JER ISPADNE DA SAM NEODGOVRAN ITD..
KAO STO REKOH...AKO JE IKO POSVETIO ZIVOT OVOME..JA SAM JEDAN OD NJIH...I NE VOLIM KADA ME NEKO SMTRA GLUPANOM ZBOG NEKIH SLIKA...
TI MENE JOS NE POZNAJES DOVLJNO..ALI AKO NEKE SVARI SE KOSE SA NEKOM MOJOM FILOZOFIJOM..ONDA JA OSTAJEM PRI TOME...NECU DA BLATIM SVOJ KARAKTER...
ALI SADA OVO VEC ODO U FILOZOFIJU ZBOG NSERETNIH FOTKI...
PRIAJTLJU...JA SAM ZADOVLJAN I OVAKO...SRETAN SA I ZADOVLJAN SA ONIM STO IMAM I STO SAM URADIO....
FOTOGRFAIJE VERUJE DA ME NI NAJMANJE NE BI CINILE SRETNIJIM I BOLJIM COVEKOM..CAK ST VISE....AKO SU FOTHSOPIRANE..ONDA TO NISAM JA....
AKO SE NEKOME NE SVIJDAM KAKO IZLGEDAM...BRATE...RUKA NA OCI I TO JE TO..
AO SE NEKOME SVIJDAM...MASALA.....CAK STO VISE...FOTOGRFIJE SU UVE DOBRO DOLSE..I SA SVAKIM SE RADOM SLIKAM...NMISAM KAO NEKI UTIRIPOVAN PA NECU DA SE SLIKAM I TE FORE...
TAKO DA.....MISLIM DA JE OVO TEMA KOJOJ NEMA KRAJA......