Citat: pedjosCitat: bajic_zA stabi s kosom di pobeze od pocetaka do sad?..otpla mi od steroida......jel si to hteo da cujes???Ma pusti klinca. Vidis da nema pojma. Ili je provokator neki. Ima ih dosta u zadnje vreme. :evil: :evil: BTW. Bolje da otpadne od steroida, nego od pivskog stomaka... :twisted: :twisted: :twisted: Bilderi bez kose i dalje lice na muskarce i cak im super stoji takav imidz za razliku od ovih drugih - debelih, koji vise lice na neke babe.
Citat: bajic_zA stabi s kosom di pobeze od pocetaka do sad?..otpla mi od steroida......jel si to hteo da cujes???
A stabi s kosom di pobeze od pocetaka do sad?
Imam par gramatickih gresaka u predhodnoj poruci ali ne zamerite
Citat: sasadimCitat: pedjosCitat: bajic_zA stabi s kosom di pobeze od pocetaka do sad?..otpla mi od steroida......jel si to hteo da cujes???Ma pusti klinca. Vidis da nema pojma. Ili je provokator neki. Ima ih dosta u zadnje vreme. :evil: :evil: BTW. Bolje da otpadne od steroida, nego od pivskog stomaka... :twisted: :twisted: :twisted: Bilderi bez kose i dalje lice na muskarce i cak im super stoji takav imidz za razliku od ovih drugih - debelih, koji vise lice na neke babe.Ovo nije zajebancija!!!1. Cenim Pedjin rad i uspeh.2. Koliko znam to jest imam ili nemam pojma necu da diskutujem posto sam siguran da o bodibildingu znam kao i vi o uzgoju kikirikija u Norveskoj, bez uvrede3. Da li je zabranjeno malo se zajebavati i pitati takva pitanja a ne ocekivati gluposti koje govore protivnici bodibildinga o steroidima.Pedja iskreno cenim te i kao coveka i tvoj rad a ako si me pogrwesno shvatio sta cu ja ovov sam napisao sto bi rekli iz duse.
Ovo nije zajebancija!1. Cenim Pedjin rad i uspeh.2. Koliko znam to jest imam ili nemam pojma necu da diskutujem posto sam siguran da o bodibildingu znam kao i vi o uzgoju kikirikija u Norveskoj, bez uvrede3. Da li je zabranjeno malo se zajebavati i pitati takva pitanja a ne ocekivati gluposti koje govore protivnici bodibildinga o steroidima.Pedja iskreno cenim te i kao coveka i tvoj rad a ako si me pogrwesno shvatio sta cu ja ovov sam napisao sto bi rekli iz duse.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!