Ljudi neznam malog ali ne mogu da kažem da mu ne verujem a da je moguće definitivno jeste.
Ipak mali je mlad+ima predispoziciju i sada napreduje i da jede samo testo.
Npr znam 10tinu ljudi među njima sam i ja koji su u pubertetu jeli JUNK i extremno malo proteina a rasli su, pritom nisu ni znali/znao ništa o hemiji i suplementima.
Ja kada sam dnevno kao klinac uzimao oko 70gr proteina i manje (otprilike iz klope a imao i po 3treninga dnevno(teretana, karate + rvanje((ponekad)) + škola(a u školi ima nekad i fizičko) bio sam bolje građen nego sad. Tada mi je obim grudi bio 118cm, struka 67-68cm, biceps 39-40... A od čega ?Bureka, pasulja, salama... i ostalih govana.
Jebi ga sada kad uzmem i 3 puta više proteina nije takav napredak ni u snu.
Mene su kad sam bio mlad ljudi vezivalai za stereoide a ja nisam znao da izgovorim a kamoli znao šta i kako.
Imao sam ujaka koji je bio građevinski radnik i hranio se zidarski, teg u ruke uzeo nije, nikad ništa nije trenirao ali bio je građen kao dobar amaterski bodi bilder, ja kad bi sada tako izgledao bolje nebi tražio verujte.
Opet ponavljam ako on laže nas nema ništa od toga a ni mi samo kažem da je moguće.Svi Vi se zapitajte jel imate nekog ko ništa ne uzima a nakon određenog perioda se transformiše.?Ima milion primera.