Eto, kao i vecina vezbaca i ja moram da kalkulisem sa novcem koji cu potrositi na suplemente buduci da jedva zaradim za dva, tri suplementa, a ima gomila drugih stvari koje mi takodje trebaju.E sad, ja volim kad kupujem da to ne bude BioTech ili MLO ili California Fitnes i tako neko djubre nego gledam da uzimam vrhunske proizvodjace poput DYMATIZE-a, ULTIMATE-a, UNIVERSAL-a, LABRADE, OPTIMUMA i td. Ipak to treba da "srucim" u svoje telo, ali pravi problem koji me muci je, ako na primer imam 4.500 dinara, da li da uzmem recimo Dymatize Micronized Creatin od 2000 din i Dymatize Amino 4800 od 2200 i tako imam dva proizvoda, ali ima i Dymatize XPend koji kosta 4.500 dinara, ali iako vredi svaki dinar ipak je to samo jedan suplement, a iskustvo me naucilo da bez male kombinacije nema nista. Nije da nema nista nego duplo su slabiji rezultati.
Mene zanima da me posavetujete, koji su najprioritetnija prva dva, tri proizvoda koja cine dobru kombinaciju? Ili je mozda bolje kupiti jedan, ali papreno skup za koji sam siguran da ce svoj deo posla da uradi ? Dakle da li bi to bila kombinacija Kreatin-Amino, ili Kreatin-Whey ili sva tri i td.