nisi ti mene nista ukapirao
NISAM ja rekao da je LOSE
vec sam pitao za cega bi to neko radio jer ga izadje isto ako radi kako TREBA opa uzima onako kako TREBA i kako bi trebalo a ne ovako
konzumirati 15 min bcaa pred trening-DA
da se na beavim sada sa matematikom jer nema smisla
trening ne traje 40-45 min jer je to ono...trenig trbea da traje 60-75 min ako je ozbiljan trenng tj onome ko poksuava da ne ode u katabolziam u toku treninga
jer
a BCAA su tu da stite telo od katabolzima negde na 1/3 treninga
jer telo na pcoetku treninga trosi glikogen (ako ga ima) ,masti pa tek onda krene da zdere samo sebe
tada nastupaju antikatabolici itd itd it di
tada na scenu stupaju BCAA koje su DO TADA RAZGRADJENE DO zadnjih lanaca od kojih su sasstavljene
i ti onda unosis u sebe bcaa (jer na zalost ta zaistita i nije nekog dugog veka,aopste sa druge strane,nekima jako dobro dodje i mnogo znaci tipa 20 min) ,dakle dosli smo do nekih 30-oig min treninga kada su u akciju stupile bcaa i to je super..
i tu si bezbedan do 60 min (mozda i krace.)ajde da uzmemo ovo kao preptpostavku..
i ostaje ti jos nekih 15-20 min kada je telo NAJPODLOZNIJE DA NAPRAVI SRANJE?
a mislis da ce bcaa da to spreci tada a akouzmes u ozbir da mu treba 15-20 min samo za apsorbicju i za razgradnju?
ali da ne tupim
nije ni bitno u opste
sigurno je biolje nego nista
ali je dalko od toga da ih treba IDEALIZOVATI do te mere da su sada one do jaja samo zato sto su se pojavile te koje jesu..
a ako uzmes kolcinu koja ti je ptorebna (racunaj ako koristis aas da 20 ak gr pred trening je Ok) pa onda onda ako stavis 10-15 u toku treninga) i 15-20 posle
pa isto te ziadje da kupis neke EAK koje ces koristi u dozi od 10-12 gr U TOKU TRENINGA i da si siguran da ce neke od tih 8 apostola sigurno da te na vreme zasistte od katabolzima jer su ih raspucali i preko tri-peptida
ali kazem
bolje je sigurno NEGO NISTA..
ziv mi bio drugar