hehe, naravno da je šala. Svako voli da bude nezavistan i to je OK. Ja, naravno, opet kao student nemam tu mogućnost, a opet imam sreću što se moji roditelji razumiju u mnogo što, pa i u suplementaciju tj toliko da znaju da nije hemija i da vitamin C nije droga, kao i to da sve to može samo pomoći. Moj otac takođe koristi sportske preparate, pa tu nalazim na razumijevanje evo već godinama, Kao i što mi je on rekao (a i ti namenuo sad u tvom postu), ''bolje sine da ti dajem za ovo, nego za cigare i alkohol. '' To mi je rekao kada sam još počinjao sa treninzima još dok sam bio srednjoškolac i nije pogriješio. Samo me je podstakao i uputio ka pravom putu, što mu ja na neki način i vraćem. Možda ne novcem, ali bitnijim stvarima od pomenutog.Prema tome, volio bih da je većina roditelja baš na ovaj princip. Ne moraju da budu poznavaoci materije, dovoljno je da samo nađu malo razumijevanja za svoju đecu, posebno u kritičnim godinama kada se oni sami opredjeljuju kojim putem krenuti? Često ta nerazumijevanje od strane roditelja bude smjernica za pogrešan pravac iz kojeg vrlo često nema ni povratka.
Bilo bi lepo da za promenu neko u ovoj temi okaci sliku svoje kolekcije
korektan izbor supslemtacije samo si promasio sa lovom oko bcaa i ove ak u tbldaklejedna vrsta bcaa bi bila oka amino kis u tbl bolje da si uzeo neki EAK za u toku treninga tipa power shok ili sl..ali dobro
Uzecu jos nesto za u toku treninga , a za ove bcaa sam dobio neki popust pa je ispalo skoro pa dzabe , a i ostalo su mi bile cene vise nego korektne tako da mi je ispalo i vise nego super
slazem seopcija je onda ok pozz
Moj stack za nekih 2,3 meseca
Je l' se meni cini ili su svi saplementi sa slike jos uvek neotpakovani? Inace, dobro ti je to sto pazis na zglobove.