hvala.....ne znam vredi li razlike od 600 din vise naspram 100 % golda, cisto sumnjam.
moja trenutna narkomanska kolekcija
p.s. jel bi mi preporucili da predjem na prostar...sad sam video da je u x-fitnessu 4.54 kg prostara jeftinije od 2 x 2.34kg 100 % golda malo..pa ako je bolji kupicu tu veliku kantu...ionako odavno trazim da nabavim, nervira me da nabavljam cesto
Ako kupujes po zlatnim cenama, 2x2.34kg golda izadje malo jeftinije od prostara i dobijes skoro istu kolicinu proteina, tako da mozes i da ostanes na goldu.
a da li oni daju popust na ON.
daju na budjavi SCITEC,UNIVERSAL...
daju, zato se ON kod nas ne prodaje kao nekada, jer su ga sveli na cenu scitecha i nemojte da gledate cene, popuste zlatne vip ili sta vec.kao kada bi vam ja rekao koliko je neki protein u fabrici a vi mozete da se cupate, razmisljajte na onom nivou na kom mozete da kupujete..a ne na nivou dilera, prodavca ili uvoznika..
inace zao mi djuke da je dao tolike pare a da nije imao bar 20% popusta na tu sumu , ako je kupio od jednom,
dalje, morate da se odlucite sta je najbolje i koje parametre gledate kada je u pitanju najbolje ili najprodavanije..ako pratite gnc i njih ne moze neki prozivod i pozicija koja odgovara nekim prodavcima da bude super i to je najbolje a tamo gde nema proizvoda koje forsiraju e to nije u redu, znaci ili se poziva na te firme i njihov rejting ili ne..nema pola/pola
ako se prati bb.com tako isto..
srbija je nakaradadna zemlja sto se suplemenata tice , prozivodi su najeftiniji u okruzenju, svaki prodavac gleda kako ce da zajebe drugog prodavca a pritom , niko nikoga nije zatvorio, samo se nove otvaraju, a kupac uvek nezadovoljan, ili mu je slatko ili 0.9 gr manje proteina, ili skupo, ili kao da pije vodu, ili ukus nije taj ukus..
mislim sta reci..