Citat: CROWE Mart 03, 2010, 07:31:02 posle podneNEMOJ DA LAZES ZA OVE CIJENE PEDJI JA SAM RADIO U TOJ RADNJI I NE LUPETAJ ZA CIJENE. WEIDER JEST SKUP! ( WHEY AMONOS 300 TBL 69KM, BCAA 39KM, 250gr GLUTAMIN nikad nije ni bio nego 300gr,pa sada rade 400gr 70km! NEMOJ DA LUPETAS!!! dajte neke cenovnike da vidimo lepo- sigurno ima neki oficijalni cenovnik... tj mora da ima ako je zvanichna radnja..ako je kao shto opaquer kaze, onda je to pljacka..pa pogledaj cijene nije pljacka ali lupaju ih do neba;))
NEMOJ DA LAZES ZA OVE CIJENE PEDJI JA SAM RADIO U TOJ RADNJI I NE LUPETAJ ZA CIJENE. WEIDER JEST SKUP! ( WHEY AMONOS 300 TBL 69KM, BCAA 39KM, 250gr GLUTAMIN nikad nije ni bio nego 300gr,pa sada rade 400gr 70km! NEMOJ DA LUPETAS!!!
gledajte pedja zivim u maloj sredini u zapadnoj hercegovini u nas nemas izbora po preparate znam preci i do zagreba sarajeva cesto odem u split tu mi je najblize i najjeftinije...weidera idem u mostar al je preskupo...u nas ako pijes whey vec si narkoman a bodybuillding nije sport niko ga neprizna i svak o njemu ima lose misljenje tako da u mojoj opcini od 30.000 stanovnika nemaju 3 covjeka koji vole bodybuillding i teretanu..vama smijesno al kod nas je to tako...