Као прво поздрав свима, ја сам нов овде... Налетео сам на форум пре неких 10-15 дана и читао сам доста од тада, али ипак имам пар ствари које су ми и даље нејасне или на које нисам могао да нађем конкретан одговор, не бих одмах да отварам нову тему па рекох да питам овде...
Видим овде је пре пар страна Пеђа предложио некоме као суплементацију (због проблема са кешом) whey+BCAA+glutamine+creatine или као другу варијанту whey+cretine+surge (што је колико сам схватио мешавина глутамина и BCAA), што ми делује скроз ок... Е сад, ја бих у почетку радио без креатина, а пошто сам и финансијски ограничен, а и бавим се овим рекреативно па не бих улагао много новца интересује ме следећа ствар: Ако бих одвојио новац за Whey и glutamine ИЛИ BCAA, шта је безболније да избацим од ова два последњепоменута препарата? Значи, glutamine ИЛИ BCAA? Или можда најбоље да радим само са Whey - ом па кад скупим паре да купим BCAA и glutamine или surge као мешавину?
Надам се да сам био јасан и да нисам сморио за први пут, унапред хвала на одговорима...