Doture jos jednom sve pohvale za spremnost,a za oblik nogu nemam reci,sjajno..Nego kakav vam je ono mashine for hack squat?
A pa na you tube imaju 2 klipa gde ti,Mario i ekipa radite hek cucnjeve,pa mi se ta konstrukcija te masine ucinila zanimljiva.Pozdrav
Citat: Polomac Februar 11, 2008, 11:16:59 pre podneA pa na you tube imaju 2 klipa gde ti,Mario i ekipa radite hek cucnjeve,pa mi se ta konstrukcija te masine ucinila zanimljiva.Pozdravda !to je cucanj masina - kopija gym 80 sprave - koja emitira pokret slobodnog cucnja -mislim da u jednom videu Markus Ruhl-a ima di on radi na takvoj spravi samo okrenut prema njoj.
Citat: doctor Februar 11, 2008, 12:17:15 posle podneCitat: Polomac Februar 11, 2008, 11:16:59 pre podneA pa na you tube imaju 2 klipa gde ti,Mario i ekipa radite hek cucnjeve,pa mi se ta konstrukcija te masine ucinila zanimljiva.Pozdravda !to je cucanj masina - kopija gym 80 sprave - koja emitira pokret slobodnog cucnja -mislim da u jednom videu Markus Ruhl-a ima di on radi na takvoj spravi samo okrenut prema njoj.to mi je najbolja sprava od svih koje sam koristio....stvarno extra.......mozda je sprava tajna za Mariove noge "SLINAVKO"