A na sta da obratim paznju ako vec kupim mesto u prodavnici? Prvo, van mog opsega razmisljanja je da neko uopste moze da prodaje meso zarazeno bilo cime a kamoli pticijim gripom. Kapiram da to sve neko proverava. Ipak, Agroziv je poznata firma i cudi me da su i oni zatvorili.
Iskreno, mene za to uopste nije briga prosto iz razloga sto na to ne mogu da uticem. Mislim, ako mi je sudbina da se zarazim i da umrem od je*enog pticijeg gripa onda bolje da se nisam ni rodio....
Posebno sto smatram da je podignuta prevelika halabuka oko toga. I znam da ce nekima da zvuci smesno ali takodje smatram da pojava pticijeg gripa nije slucajna... isto kao i sarsa i side i ko zna jos cega jos... ogromnu lovu su obrnuli i kod nas jos prosle godine kada je bila "frka" oko toga pa su prodavali maske za lice i kojekakve gluposti nekim ludacima... mislim, sta reci ako se zna da je firma koja proizvodi TAMIFLU u vlasnistvu Donalda Ramsfelda, bivseg (ne znam da li je jos uvek) ministra odbrane USA. Njemu je banja, taj je na kampanji protiv gripa zaradio stotine miliona.......
A i to meso je od koka koje se nalaze u zatvorenim farmama, pa videli bio ni valjda da nesto nije u redu, crkavale bi ili tako nesto... a i za sada umiru samo labudovi... jadni... meni, kao ooooogromnom ljubitelju zivotinja je strasno tesko zbog svega ovoga sto rade pticama najvise....