Citat: BIG1Instruktore, sta mislis o ovom treningu:-Lat vucenje ispred glave-Lat vucenje obrnutim hvatom-Lat vucenje iza glave-Lat veslanje-Veslanje u pretklonu-Veslanje sa T-sipkom-Vucenje u pretlonu-Ledjna ekstenzijaInace sam na pocetku treninga radio mrtvo dizanje, ali sam pauzirao s njim zbog povrede noge...PRETERUJES MOMCINO...ocigledan ti je nedostatak ledjinh misica verovatno iz tog ralzoga sto radis ovako obimne trenigne..
Instruktore, sta mislis o ovom treningu:-Lat vucenje ispred glave-Lat vucenje obrnutim hvatom-Lat vucenje iza glave-Lat veslanje-Veslanje u pretklonu-Veslanje sa T-sipkom-Vucenje u pretlonu-Ledjna ekstenzijaInace sam na pocetku treninga radio mrtvo dizanje, ali sam pauzirao s njim zbog povrede noge.
BIG1 kako ti znaš da ti je taman?Da previše je!!!!!!
Citat: fitness_instruktorBIG1 kako ti znaš da ti je taman?Da previše je!!!!!!Mislio sam da je taman, jer sam svaku vezbu radio pravilno i sa solidnim tezinama. U svakom slucaju, polusacu Pedjosa. Pedjos, hvala ti! :wink:
twisted: :twisted: :twisted:
Citat: pedjos twisted: :twisted: :twisted: Sto " :twisted: ", ja se samo zahvalih? :?: