...............no comment....jadan ti!!znas sta fali njoj da te postuje,sori ali mi smo objektivniji od tebe koji si pod vrtlogom emocija....pa sad svaki put kad je kontrolni,neopravdani,pred menstruaciju,tebe ce da ostalvja a tebe ko ....da izvines?!?
uostalom po tvom odgovoru vidim da ti nju znas,sve zbog cega onda sto nas pitas.....verovatno da nadjes malo vise snage i bodrenja posto si bio na stand by!!!!!!!
nemoj se ljutiti ja sam zensko i znam kako zene misle,zato te malo kritikujem naravno uradio si kako osecas,ali eto zapamti najebaces na kraju a kad se desi kad god bilo videcemo se na forumu:)
to je ponasanje tipicno za skolarce,ne znam koje si ti godiste a koje ona?
i za kraj LJUBAV JE DIPLOMTATIJA NA OVAJ ILI ONAJ NACIN.....ali ako se svodi na to da jedan ispasta,razume,trpi,I ZA SVE JOJ NADJE OPRAVDANJE ONDA DZABA RABOTA EVO TI JEDNO PITANJE PROSTO ALI I DAJE ODGOVOR JASAN KAO DAN:
ZAPITAJ SE DA ME VOLI BAR MALO,KAD ZNA KAKO TE POGADJA KAD TE OSTAVI ZAR JE TOLIKO BEZOSECAJNA PA NIJE MOGLA DA TI KAZE MICO FRKA MI JE AJ DODJI NA KRATKO ILI IZVINI AKO SAM SMOR ALI TREBA MI DA SE ISKULIRAM PRED SUTRA?
NEGO E RASKIDAM!!!!!BOZE BEVEZE VAMA KOMUNIKACIJA NE STIMA,ALI DOBRO KLINACKI FAZONI....AKO NE MOZE ISKRENO DA KAZE STA JE MUCI NEGO JOJ JE LAKSE DA TE UBIJA TIM RASKIDIMA ONDA SI TI....MAZOHISTA