Novembar 13, 2024, 02:28:57 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.350 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: help me  (Pročitano 11537 puta)

Van mreže eXeR

• Middleweight Member
help me
« poslato: Mart 08, 2006, 10:52:47 posle podne »
mislio sam da ja necu imat tih problema, al jebiga.
s curom sam bio 5 mj, tj danas nam je 5 mj tocno. i danas je prekinila. i to zbog gluposti, nisam mogo doc kod nje navece danas. reko sam joj da se neljuti ak nebudem mogo, i rekla je da nece, i posalje mi por malo prije da se ipak ljuti i da je gotovo. i prije se to desavalo, al smo se uvijek pomiril, najduze poslje dan,dva.
voljela me, bar je tak rekla, bio sam joj prvi u svemu, i sad mi to napravi,.
ja je volim, znam da i ona mene.reko sam joj da mi kaze da me nevoli, i da necu vise nist rec. al nezeli rec da me nevoli. mislim da ima sanse da se pomirimo oppet, jer se ovo vec desavalo, kasnije se sama isprica. al postoji sansa i da nebude toga. zato mi dajte koji savjet

Van mreže MR.BIG

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • BB Klub MR.BIG Kula
Re: help me
« Odgovor #1 poslato: Mart 08, 2006, 11:17:43 posle podne »
Pedjos je za ove stvari strucnjak!!!
"No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable." - Socrates

Van mreže Manimal

• I'm The King Of Fatness
« Odgovor #2 poslato: Mart 08, 2006, 11:28:58 posle podne »
Citat: eXeR
mislio sam da ja necu imat tih problema, al jebiga.
s curom sam bio 5 mj, tj danas nam je 5 mj tocno. i danas je prekinila. i to zbog gluposti, nisam mogo doc kod nje navece danas. reko sam joj da se neljuti ak nebudem mogo, i rekla je da nece, i posalje mi por malo prije da se ipak ljuti i da je gotovo. i prije se to desavalo, al smo se uvijek pomiril, najduze poslje dan,dva.
voljela me, bar je tak rekla, bio sam joj prvi u svemu, i sad mi to napravi,.
ja je volim, znam da i ona mene.reko sam joj da mi kaze da me nevoli, i da necu vise nist rec. al nezeli rec da me nevoli. mislim da ima sanse da se pomirimo oppet, jer se ovo vec desavalo, kasnije se sama isprica. al postoji sansa i da nebude toga. zato mi dajte koji savjet

Just give her some time. If she calls you back and say she still loves you, good for you, if she never call you back again then you are f**ked up, but you got to move on with your life.

Good luck!!!

Van mreže sasacg

• Admin
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #3 poslato: Mart 09, 2006, 12:45:47 pre podne »
Glup razlog za prekid veze.Sigurno tu ima jos nesto sto ona krije.Ako ona napravi prvi korak ka pomirenju-onda OK,ako ne nazove-to nije bilo to :(
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže eXeR

• Middleweight Member
« Odgovor #4 poslato: Mart 09, 2006, 12:53:44 pre podne »
kazem, bilo je slucajeva takvih, al onda kaze da joj oprostim,da nemioze bez mene,, itd...
pedjos di si, ajde pomagaj :)

Van mreže sasacg

• Admin
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #5 poslato: Mart 09, 2006, 01:02:56 pre podne »
Sta je Pedja-dr.LOVE :D Mozda bi naka devojka mogla da ti pomogne,one najbolje znaju kako zensko razmislja
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #6 poslato: Mart 09, 2006, 06:51:15 pre podne »
nema sta..ja znam kako devojke razmislaju......

pazi sad..

bro...oladi je,stavi an stand by.....prevod...nemoj da joj se javljas,ko je j.....ako hoce da te pozove..ok...pomiri se sa njom i voli je dalje....

ako nece..onda je usekla drugog..i koji ce ti onda ona????.....

ustvari...milsim da bi mnogo toga mogao da naucis iz filma..MI NISMO ANDJELI  1......

ja i nikola smo ista generacija i valjda i imamo takva razmisljanj..otkud znam..vi klinci ste emotivci...zatreska te se i ona cepaj vene sa plazma keksom..zjaebi....

znas kako se kaze...O BOZE.....JOS SAMO 1000 I ONDA CU DA SE SMIRIM,MAJKE MI!!!!!!!

dakle....enciklopediju zenske anatomije u ruke...

pusti te fore..ja tebe volim.....PA KAZI..JOJ.....VOLIM I JA TEBE...AL DURGACIJE    hahhahahhahahhh/...

brate...oladi.sstisni kaviclo i pusti je da se sama zakaci za kuku...ako se ne zkaci..a koji ce ti....sta ti treba...da celi zivot trckaras za njom kao paskic,a onda ce to da uradi pre ili aksnije/...naravno..bolje pre......posledice su manje..

malda si...ima ih more...mmmmmmmmmm...more riba...

i mislim da ce sale da prepzona ovu recenicu...

NEZNAM STA DEVOJKE VIDE U TEBI-ALKOS SI,NEUREDAN...BLA...BLA...BLA.......TRETIRAS ZENE KAO STOKU!!!!

HEHEHHEHEH....MISLIM DA JE OVO ZADNJE PRESUDNO.....

samo ja kazi...

asta la vista

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #7 poslato: Mart 09, 2006, 06:52:51 pre podne »
Citat: MR.BIG
Pedjos je za ove stvari strucnjak!!!
...velika zahval MR BIGU sto mi nabacuje musterije..

da ..ovo je moj skriveni talenat..

hvala jos jednom MR BIG :twisted:  :twisted:  :twisted:

laracroft

• Gost
« Odgovor #8 poslato: Mart 09, 2006, 07:01:45 pre podne »
nemoj da se ljutis al meni mirise kao da fura paralelnu varijantu,ili ceka nekog ko je mozda isto cima ko ona tebe,pa kad je povoljna prilika ona tebe sutne a posle on nju zeza pa ti se vraca.to je crna strana

druga crna strana je da je to najkomplikovaniji karakter,da zbog nedolaska raskida,nije samo to...ima tu necega jos...iskreno to je takav tip,i ne znam kako ti izdrzavas za 5meseci kazes vec je bilo tako,au pa ti ces dok je ozenis osedeti i ostariti,5meseci je malo za takvo cimanje i po meni gubljenje tvoje energije.

ona se nikada nece promentit i jos.... ti je nikad neces promentiti zapamti

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #9 poslato: Mart 09, 2006, 07:46:35 pre podne »
Citat: laracroft
nemoj da se ljutis al meni mirise kao da fura paralelnu varijantu,ili ceka nekog ko je mozda isto cima ko ona tebe,pa kad je povoljna prilika ona tebe sutne a posle on nju zeza pa ti se vraca.to je crna strana

druga crna strana je da je to najkomplikovaniji karakter,da zbog nedolaska raskida,nije samo to...ima tu necega jos...iskreno to je takav tip,i ne znam kako ti izdrzavas za 5meseci kazes vec je bilo tako,au pa ti ces dok je ozenis osedeti i ostariti,5meseci je malo za takvo cimanje i po meni gubljenje tvoje energije.

ona se nikada nece promentit i jos.... ti je nikad neces promentiti zapamti
..hehehheheh..lara da mi nismo bliznaci???

Van mreže protejini

• Lightweight Member
« Odgovor #10 poslato: Mart 09, 2006, 08:10:47 pre podne »
Oladi je matori.
Da te stvarno voli trebao bi joj OGROMAN razlog da te ostavi.
Ako je dovoljna sitnica onda ti je jasno.
Ako je zelis vise nego i jednu drugu onda budi pametan...
Ne zivkaj je,ne moj "slucajno" da je sreces i tako to.
I videces kako ces kao nekom magijom da jer opet privuces.
Evo ti jedan savet:Nikada nemoj drugog(drugu)da postujes vise nego sebe.
Koji ces joj ako si slab.
Samo se ti potrudi da udes takav da te svaka pozeli,startuj neku...ako i dalje budes zeleo bivsu,napadni je kad budes najjaci.
Ili se nagruvaj ko Pedjos pa ce sama da doleti ;-)

Zoka

• Gost
« Odgovor #11 poslato: Mart 09, 2006, 08:12:49 pre podne »
ccccc koji cinici ovde :)
Ubiste decka u pojam...
Nego pusti ti Pedjin savjet, i on je jos mlad da daje savjete :)
Probaj da razgovaras sa njom, al bas da razgovaras... nikad nije kasno da je "iskuliras"...

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #12 poslato: Mart 09, 2006, 08:26:24 pre podne »
Citat: Papageno
ccccc koji cinici ovde :)
Ubiste decka u pojam...
Nego pusti ti Pedjin savjet, i on je jos mlad da daje savjete :)
Probaj da razgovaras sa njom, al bas da razgovaras... nikad nije kasno da je "iskuliras"...
....ja mlad..??....35 kuka stari...nsiam bas tvoj vrsanjak al imam nekog malog iskustva sa zenama.. :twisted:  :twisted: ..nisa narocito,...,,ono.....onako.... :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

kakv razgovro....pa ima da ga j..u zdrav mozak do kraja zivota kao kauboj konja...

Zoka

• Gost
« Odgovor #13 poslato: Mart 09, 2006, 08:39:10 pre podne »
Nisam rekao Pedja da treba da dozvoli da ga ... u mozak...
Kazem samo da kad se jednom nesto razbije ne zalijepi to ni bog vise...
Ako mu je stalo, nek prica sa njom...
Uvijek, uvijek, uvijek ima vremena za "odlazak"...
To je samo moje vidjenje, a decko nek radi kako misli da treba...

Van mreže eXeR

• Middleweight Member
« Odgovor #14 poslato: Mart 09, 2006, 08:42:26 pre podne »
hhe. hvala na savjetima.
sad mi je ujutro napisala sms : JAKO SAM POGRIJESILA.
znam da nije mislila juce ono, da je bia ljuta ili nesto,pa je to napravila. znam da nezeli kraj, znam po nnjoj kakva je.
danas je imala jako vazan test u sk, ako ne prodje pada godiniu,pa je vjerujatno bila zbog tog nadrkanma,a ja je jos razocaro sto necu doc...