ne znam kakvi su ti profesori iz biologije ali ce verovatno biti odusevljeni temom... hahahaha na odbrani ima da te .... \krist\ salim se ...... ako si nasao da ga radis u okviru biologije (mogao si i iz hemije-predpostavljam da pohadjass gimnaziju)... gledaj da se sto visse skoncentrisses na njihovo dejstvo, biohemijske promene u organizmu ,
rast misicnih celija - hipertrofija hiperplazija... ali i na moguce posledice njihovog koriscenja... tema ti je jako zanimljiva... imass dosta infoa...samo to ti je mozda i problem...gledaj da izaberess ono pravo... naravno ne bi bilo losse i da staviss koju formulu i strukturu steroida(slike)..kako to sve izgleda..(o klasifikaciji , podeli da ti ne pricam ...to se podrazumeva da mora da se nadje u radu, kao i upotreba u medicini, bodibildingu-to je neizbezno spomenuti) samo tu pazi moj ti je savet...mozda i najvaznije ...da preskociss etiku- znaci neka ti rad bude maksimalno objektivan - tako ce bas izgledati onako profi uradjeno.... jbg imas ti tu dosta da radis da citas, tema je bas opsirna i ima dosta pristupa i nacina da sklopis od svega toga jednu celinu - i dobar maturski rad ! nadam se da sam ti pomogao nesto... ae srecno...i obavezno postavi rad kao temu kada se sve to zavrsi
tamo u skoli cess dobiti jednu ocenu ( verovatno 5) ...a ovde ces od "malo" strucnijih lica dobiti drugu :twisted: