Ko su ti koji sa ovim pokusavaju da prikazu da su BB i steroidi crnilo i sivilo, i ko im daje za pravo da sude o nekome ko u ovom slucaju uzima steroide i ko je od njih umro. Neka su umrli od njih, to je apsolutno njihov zivot, njihov izbor i njihova sudbina.
Zasto se nisu potrudili da naprave ogromnu kampanju pa da se cigarete prestanu proizvoditi, od kojih se moze dobiti rak i umrijeti i od kojih su MILIONI umrli. Zbog cega se nisu potrudili da naprave kampanju da se prestane sa proizvodnjom alkohola od kojeg se unistava jetra i od kojeg su MILIONI umrli. Ja takvu strast i kampanju da se to zaustavi nigdje ne vidim, a takve kampanjice koje se i naprave, to je tek onako radi reda, pa da pokazu kako se brinu za ljudski rod. Ipak se velike pare zaradjuju na cigaretama i alkoholu od kojih drzave imaju koristi pa ih ne boli puno patka za MILIONE ljudi koji su umrli zbog upotrebe cigareta i alkohola.
Ja ne vidim kako su cigarete i alkohol manje opasniji od steroida. Moj pokojni djed (laka mu crna zemlja), je zivio dugo a pusio je (cigarete) od svoje 16 godine, 2-3 kutije dnevno. Bio je heavy user! Da nije pusio, pio ili uzimao steroide, da li bi zivio vjecno?
Na ovom svijetu ima miliona BB koji koriste steroide i umru u cvijetu starosti, a ima i onih koji umru u cvijetu mladosti. Jebiga, to im je sudbina i tako je moralo biti. Da nisu umrli od steroida mozda bi ih auto pogazio? I sta onda, da li bi morali napraviti kampanju i napraviti hajku da se zaustavi proizvodnja istih jer usmrcuju ljude?
Za koji smo se kurac rodili kada ce mo na kraju ipak umrijeti. Neko u ratu, neko od alkohola, neko od steroida, neko od cigareta, neko od auta, neko od pada aviona, neko od.................................
Ipak sve ovo rade oni koji bi sve ovo zeljeli kontrolisati i zaraditi kao sto zaradjuju na alkoholu i cigaretama!