meni se svidja ,dosta bolje od onog prvog jelovnika,samo mozda jedino da izbacis onaj vocni jogurt i ubaci tu posni sir ili za obrok poslije tog jogurta,znaci ili posni,ili tunu ili bjelanca,neko moje misljenje da mozda veceras malo proteina,dobro ne moze uvjek sve biti idealno ,nekad i ja zajebem i ne pojedem ono sto znam da bi bilo mozda idealno za to vrijeme ali trudim se,ostalo je sve dobro majstore
hehehe znaci prosao sam prvi ispit u ishrani ali borba se nastavlja. Kad je Pedjos reko da se popravljam znaci ovaj dan nije bio los. Naravno ocekujte jos mnogo pitanja o ishrani. Ne mislite da cu vas tek tako ostaviti na miru kad ste mi rekli da ovo nije lose hehehe varate se. Znam da vocni jogurt nije neko resenje ali ne znam sta drugo? Kao sto Pedja kaze vremenom cu ga izbaciti verovatno mada je mnogo lepsi od sira.Pedjos sto ne volis tigrove???pozzzzzzzz :?: :?: :?: :twisted: :twisted: :?
Da li da uzmem mozda neki sagorevac masti?pozzz :idea: :idea: :idea: :idea:
Jos jedno pitanjce. Moze li se posle sat,dva nakon prvog obroka (ovsene pahuljice) ubaciti npr. 2 sendvica od integralnog hleba sa ella sirom i curecim prsima+ 4-5 belanaca?pozzzzzz ? ? ? ?
Prijatelji moram da vam se pohvalim. Sa onom ishranom koju sam vam napisao (poslednju), hehe za koju je Pedjos rekao da se popravljam, smrsao sam oko 2-2.5kg i u struku izgubio oko 2 cm. Hocu da vam se zahvalim na strpljenju koje ste imali za mene. hehe a pogotovu Pedjos koga verovatno nervirao sam glupim pitanjima. Ishranu cu jos popraviti cak sam ubacio i pirinac koji bas ne volim. Ali naravno ne bi bio ja Rocky kad ne bi pitao nesto. Sta bre jos da jedem sem mesa i tunjevine u konzervi dosadilo mi je. Sta je jos kvalitetno i puno proteina sem ova dva???Pozzz i punooooooo hvala na pomoci i strpljenju :?: :?: :?: :?: :?: :?: