Citat: Big_RashaCitat: laracroftSta radite kad niste u teretani?kojum muziku slusaju clanovi gde izlazite....? :silly:Ne izlazim, lezem u 21hIsti problem ovde, svaki dan ustajanje u 6:30, vikendom oko 8 pola 9 ......... mora se izdrzati dok se ne dodje do cilja.
Citat: laracroftSta radite kad niste u teretani?kojum muziku slusaju clanovi gde izlazite....? :silly:Ne izlazim, lezem u 21h
Sta radite kad niste u teretani?kojum muziku slusaju clanovi gde izlazite....? :silly:
Wooow svaka cast momci To se zove muzika Maiden, Metallica, Kiss, Van Halen, Ozzy, Guano Apes, Skin, D. L. Roth, Satriani, Steve Vai, ... :headbang:
Citat: NikaeCitat: Big_RashaCitat: laracroftSta radite kad niste u teretani?kojum muziku slusaju clanovi gde izlazite....? :silly:Ne izlazim, lezem u 21hIsti problem ovde, svaki dan ustajanje u 6:30, vikendom oko 8 pola 9 ......... mora se izdrzati dok se ne dodje do cilja.Dok ne dostignes nivo Franco-a ili?
A nas domaci i po meni sasvim dobri stari Sunshine. Meni su odgovarali, pogotovo stariji albumi su mi bili ekstra, najbolji mi nekako necu da se predam. Bas za trening. A moze i posle.Pre and post workout music, ha :twisted:
Bijelo Dugme?Pohvalno Sta je ovo ostalo,sve neki metal...Ma samo kad cujem Survivor-Eye of the tiger-jooooj kako tada adrenalin skoci :lol:
Citat: sasacgBijelo Dugme?Pohvalno D Sta je ovo ostalo,sve neki metal...DMa samo kad cujem Survivor-Eye of the tiger-jooooj kako tada adrenalin skoci lol..omdah si jaci twisted twisted twisted
Bijelo Dugme?Pohvalno D Sta je ovo ostalo,sve neki metal...DMa samo kad cujem Survivor-Eye of the tiger-jooooj kako tada adrenalin skoci lol
Citat: laracroftSta radite kad niste u teretani?kojum muziku slusaju clanovi gde izlazite....? :silly:IRON MAIDEN ,AC/DC, WHITESNAKE , METALICA ,AUDIOSLAVE ,Linkin Park , Night shift a izlazim gde me zene vode , ja sam sponzorusa hahahahaah :lol: :lol: :lol: