VEOMA BITNO PITANJE ZA NESKA....A OD KUDA TI NZAS KOLIKO I CEGA RONI UZIMA....OD KUDA TI ZNAS KOLIKO I CEGA BILO KO ZIMA??....KAKO TI ZNAS KAKO AAS UOPSTE DELUJU??..KAKO TI ZNAS KAKO HGH DELUJE I ZBOG CEGA SE I KAKO UZIMA??........JEL SI NEKDA CUO ZA INSULIN ?
MOMAK..I NA KRAJU....AJD NABACI TE SLIKE GDE SI TI NATURAL PA DA VIDIM TAJ STRAHVITI NAPREDAK JE OVDE IMAMO MOMAKA KOJI SU ODISTA NATURAL I IMAMMO MOMAKA KOJI KORISTE AAS.....PA DA VIDMO TE AZIKLKE O KOJIMA TI PICAS.....
ma dobro nema frka smirise, nisam nikog napo stari:) super mi je drug ide za IFFB pro kartu eh tako znam. sve je ok imam paar stari slika od Augusta 2005 god, kamara mi je sranje veci zam nabijo jos jedno 3.5kg ali posto nemam kameru vise nemogu ti pogazati ipak evo da nekazez da sam lazov. evo natural godina is 6 meseci
opet necu niku frku, sve je ok majstore, : znam sta je insulin znam i sta je synthol.
.IZLGEDAS SASIVM PRISTOJNO ZA NEKOM MOMKA...TU NEMA RECI....
DALJE..TO JE DAAAEEELKOOOOO OD MISICNE MASE O KOJOJ TI STALNO GOVRIS,ALI VEROVATNO EJ ZA TEBE TO STRHAIVT NAPREDAK STO I EJSTE..CESTIAM TI NA TOME...
DLAJE..TAJ TVOJ DRUGAR.....KAZES JURI PRO CARD...E KOD AMRIKANCA I JE TO RPOBLEM STO JEDU GONVA I MISLE DA SU BOGOM DANI PA TAKO PRO CARD IMAJU BUDALE KOJE NA NASEM DRZAVNOM NE BI U FINALE USLI..
DAKLE...JEDAN PODATAK........OD 2002 GODINA NA NIJEDNO SVETSKO PRVENSTVU NIEJ UCESTOVAO NI EJDAN AMERIKANAC...JEL SU ONI TOLIKO BOLJI???>..NISU..NEGO TO JE USRANA POLTIIKA OD WEUIDRA ITD...
ALI JA SAM OTISAO DALEKO OD TEME..
JA SE NE NERIVAR..NI NAJMANJE..JA TEBI SAMO AKZEM..DA PRE NEGO STO BILO AKZES MORAS DA ZNAS DA OVDE IMA LJUDI KOJI ZNAJU MNOOGOOOOOOOO VISE OD TEBE U OVOSM SPROTU I DA NEMOZES DA KAZES DA EJ TAJNA NECIJEG USPEHA HG ILI AAS ILI BILO STA DRUGO..RAZUMES..
MNOGO TOGA NEMAS POJMA O PROFESIONALNOM BAVLJENJU OVIM SPORTOM TAKO DA.....
SAMO RAMISLI
ma opet te pitam kad sam reko da znam vise od tebe? ja sigurno znam vise od nekim stvarima nego 50% od ovoga foruma ali necu se diskutvati od tom. Drugo ti nisi ni video moga drugo odma si ga napo, covek je mosnter moracu da pogazem slike iz zadnjog tamicenja, broj 3 on nije amerikanc nego je is lebanona i ima samo 22 godine, pa ako hoces da uporedis sebe i njega ajde molimte veruj mi da bih izgubio. Broj 3 ja verujem da ima nasi puno momaka koji su trebali da dobijo Pro kartu ali nisu bogs TE POLITIKE, i zao mi je neke su lakse stvari ovde nego tamo. I sretan sam da nisam totalni expert za sve, i sto bih trebo da budem, zasto ovaj sport je u govnima je bogs gluposti steoridi HGH, Insulin, Sythol, eto vidis sta ljudi sve koriste ali sta ces.
ALI DA UPRAVU SI NEZNAM VISKO OD BODYBUILDING NEGO TI, I NIKAD NISAM REKO DA ZNAM, SAMO NISAM TOLIKI POCETNIK KAO STO BIH TREBO DA BUDEM.
i MOLIMTE PEDJOS dosta za ovim, slazem se dosta ocimu ti pricas i znam da znas vrlo puno od bidibuildingu, ali nema potreba da me bombadiras.
..jebote..ti si stvarno jedan mnogo isfrustiran momak....neznam od cega si tako nervozan kada si natural :twisted: :twisted: ...
dalje..ja tebe bombradujem.....slusaj balonjo.....ako ti se svouida ovde.....dobro si dosao...ako ne..imas sirom sveta milion boardova pa idi tamo prospiaj pamet...
to sto ti znas o body buldingu kako je neko ovde vec rekao...JA SAM ODAVNO ZABORAVIO.......i ne JA...NEGO OVDE IMA TOLIKO MOMAKA KOJI ZNAJU VISE OD TEBE PA NES ERU ,NEGO SLUSAJU KADA NE ZNAJU..A KADA ZNAJU..POMAZU U RAZVOJU FORUMA...
dakle...tvoje se znaje sve svodi na....JA ZNAM STA JE HGH I STA JE INSULIN......TO SVAK BUDALA ZNA....
ALI PROBAJ MALO DA RAZMISLIS O EINSTEIN-OVOJ RECENICI...
"""""""""Any fool can know - the point is to understand"""""
DAKLE......AKO HOCES SARADJVIATI...SARADJUJ.....AKO NECES....IDI KOD SVOG DRUGARA I NJEMU PLACI I KRIVI CELI SVET........
a ovo oko ovga jel bi ja izgubio od tvog druga ili ne.......zasto je to bitno uospte iz bilo kog razloga u celoj ovoj prici....
ETO..JA PRIZNAM...IZGUBIO BIH....OK?
idemo dalje.......to jel se ti slazes sa necim sto ja ovde kazemili rpicam ili ne..ZABOLE M K.....ali da ti lupas budalsitne na forumu kojega mi radimo da bi pomogli nekome.....E TU SE JA NE SLAZEM......
nadam se da si razumeo....