Pedja
Posto e ovo krenulo nekim " cudnim tokom" i ako je tvoj poziv da kristaliziramo situaciju dobronameran ajde da probamo.
Pre svega da se nebi pogresno razumeli i produzili istim putem reci cu nesto o tom famoznom citatu.
Ja sam ga procitao na ovom forumu,procitao sam da je to reko Flex i za mene je to svrsena prica i nisam imao potrebe da napomenem ko je to reko posto smatram da je vec
jednom receno.
Kada sam ga napisao znao sam daje on reko i zapamtio sam ga jer mislim da vredi a ne da bih nekoga prozivao i vregjao.
A najmanje coveka od koga sam cuo tu informaciju.
Ja sam tu izjavu shvatio da ima ljudi koji imaju svoje ciljeve ,da su posveceni tom cilju i da je to ne samo cilj vec ceo jedan zivot usmeren ka tome biti ne velik ne go sto veci ili
drugacije biti ne dobar nego najbolji stremiti savrsenstvu i podneti velike zrtve da bi se doslo do toga.
Ili jednom recu PROFESIONALIZAM;
Ako se procita sta sam napisao u prethodnom teksku mislim da se gledano na ovaj nacin uklapa u celini .
Nisam ni najmanje imao namere prozivati te i ako se ne osecas prozvanim reko bih da si taj citat ,u tom tekstu shvatio onako kako sam ga hteo prikazati.
Megjutim izgleda da nije bas tako.
[/quote]
pa ces videti da da ne moras da jedes govna da bi bio veci.
vec da postoje oni KOJI JEDU GOVNA a sve su losijeg i losijeg zdravstvenog stanja....
Ovo je tvoj tekst
Na osnovi cega si zakljucio da verujem u to da je porcija govana dobra za formu?
Gledano naovaj nacin recenica nema nikakvog smisla.
Naravno niko nije pomisljao na to nego je cilj bio natrpati govna nekome u usta.
Ako sam pogresno shvatio objasni mi sta ti je bio cilj.
Sto se mog jelovnika tice , nije tesko prepisati ga sa neke knjige i biti OK ima knjiga i o doping ciklusima pa i to nije tesko prepisati.
Ja nisam neko ko bi to radio i pre svega uzmi u obzir da se ovde na sajtu svi mi uopste nepoznajemo pa ne bi trebalo izbrzavati sa teskim izjavama jer poznavanje
iz bodi bilding tematike je samo deo onoga sto nas cini .
Ako te moja ishrana zanima mogu ti reci u stvari ja i nemam striktno zacrtan nacin ishrane.
Osnova je pirinac , ovsene pahuljice , cereali ,riba, jaja ali se desi cesto i da varam pa pojedem i nesto van.
Zeleo bih ti reci jos nesto.
Od svojih 19 godina sam ziveo sam,,u brbi za zivotom nisam uvek imao uslova za trening pa je shodno tome i rezultat bio ogranicen,
o dopuni ishrane nisam ni pomisljao zbog finansija,ali kako sam vec napisao ovaj sport uz harmoniku cine me srecnim.
U takvoj situaciji realno je da su moje informacije ogranicene i kada sam doso na sajt nije mi bila namera svgja i provokacije oko AAS i sl jer i ja vodim bitku sa sestrom
oko "stetnosti poteina" i nezelim nista drugo nego poboljsati znanje i pokloniti sebi malo prijatnog vremena .
Kako sam vec reko nisam bas neznalica ali daeko od toga da sam neko ko je STRUCNJAK pa je sasvim moguce da sam napisao nesto sto ne drzi vodu,ili mozda
se lose izrazio (nenamerno) pa je sve to izaslo iz konteksta.
U sustini cilj mi je bio da kazem da svaki profesionalni sport nosi svoje i to nije nista novo i da nema razloga da se cudimo oko bildinga kada je to prisutno u svim sportovima.
Vec sam reko ako sam nesto pobrkao objasnite to da bi mi koji nismo toliko upuceni nucili nesto .
To je mnogo konstruktivnije nego nazvati nekoga BLENTOM . I SL i sve to na osnovu cega?
Ja sam ovaj sajt shvatio kao mesto za druzenje ,razmena iskustva ,i promocija ovog sporta.
Ako smo svi strucnjaci i ocekujete da sve znamo cemu bi sluzio ovaj sajt?
Vredi razmisliti i jos o necemu .
Ako je zbog tako reci nista doslo do glupe situacije u kojoj neko ko zaista voli ovu tematiku treba da se vregja i raspravlja umesto druzbe i razmene iskustva, jel
logicno ocekivati da neko ko je skeptican shvati vasu teoriju i kako biste mu objasnili da "proteini nisu stetni iako ne rastu na drvetu" " i da je duvan iako biljka i prirodan mnogo
stetan i td i td.
Nazivajuci ga blentom, ubegjivati ga da sere i sl
??
Malo je verovatno pa je normalno da se shodno tome svi ni koji su neupuceni ostati pri svome i dalje tvrdeci svoje a mi bi trebali kako si vec reko da izludimo.
Pedja ako ti ovo zvuci kao filozofija slobodno kazi i ja vise necu diskutirati .
I jos nesto za H2SO4
Prijatelju ako zbog i jedne greske,umesto da se razjasnis sa okolinom ,odma krenes sa svojim repertoarom ,onda budi siguran da ce uvek oko tebe biti "clanovi nekih foruma"
slusaces kako ti peva "crkveni hor" i td i td
A ti ces i dalje imati osecaj da si u govnima.
CAK I KADA NE BUDE MENE;