Cvetković Aleksandra iliti Cvela poznajem nekih 12-13 godina,još iz osnovne škole i odgovorno tvrdim da nikad nije uzimao ništa od hemije(taj AAS ne znam ni šta znači), a često se srećemo i u teretani pošto i ja treniram nekih 5-6 dina,ali BAŠ rekreativno.
Čovek jednostavno ima GENETIKU jednog u milion.Kad smo bili klinci od nekih 15-16 godina i pikali basket,svi stariji momci iz kraja su ga zvali Švarceneger,a on je samo s' vremena na vreme radio sklekove,zgibove,propadanja i to po 10-ak dana.Naravno BEZ ikakvih suplemenata,jer tada nismo ni znali šta je to.
Ono što još mogu da vam kažem je da je ozbiljno počeo da trenira u teretani u septembru 2004.,kada su krenuli on i Zlaja(prim.aut.),a ja ih odveo kod Laze
.U početku ni to nije bilo toliko ozbiljno dok nije video šta je uspeo da uradi za par meseci "na suvo".Sve ovo što je postigao za kratko vreme govori o tome da bi on stvarno mogao da bude "svetska klasa",ali za to treba još dosta truda,treniranja,novca...Jedino ovo treće bi mogao da mu bude problem.
Inače,privatno,dečko je stvarno na mestu.Ništa krimos,zajeban lik,namršten pogled kao pola ovih nabedjenih bildera u gradu.Jednostavno nije u tom filmu.U svakom slučaju:CVELE SREĆNO ti 19-OG!!!
Nikola
A,da,niko ranije nije spomenuo,mi smo inače iz Šapca...