Nije ti to puno proteina, jer kad stvarno izracunas tamo nema toliko koliko si napisao, prvenstveno zbog kikirikija koji se tu ne racuna, iako je super to sto ga konzumiras. Izbaci ga pred spavanje, ne trebaju ti masnoce i UH iz kikirikija pred spavanje. Nadam se da ne jedes przeni kikiriki jer je to onda katastrofa, znaci ili u ljusci, ili onaj gud peceni bez soli. Izvori proteina su ti takodje ok, i raznovrsni, i kolicinski lepo rasporedjeni. Probaj da prebacis ovaj obrak sa jajima ranije, i nemoj bas 10 celih, ok su zumanca, ali 10 je puno, smanji na 5-6, a belanca ostavi 10 ili ako si u mogucnosti dodaj jos koje.
Takodje ova kolicina UH mi deluje mnogo, ali pretpostavljam da se puno trosis, tako da samo navali, a ako primatis da se mastis, smanji sa UH. Pred spavanje ti je bolje resennje vise ella sira, posto gotovo niko od nas ne moze da priusti kazeinat, posni sir mu dodje next best thing, jer se dosta sporo vari, pa u toku noci imas spor priliv amino kiselina u organizmu. Svaka cast za omega3, retko ko od, nemoj da me pogresno shvatis, pocetnika uvrsti njih u svoju suplementaciju, a one su jako bitne. Kad se sve sabere, imas sasvim pristojnu kolicinu "dobrih masti". Isto je super sto konzumiras toliko povrca, svaka cast. Toliko od mene, sve najbolje.