dugo sam na forumu, ne postujem , ali citam... znaci, prelistao sam sve teme... znam po nešto o ishrani, treningu itd... u teretanu sam krenuo pre 3 god (sa mnooogo pauza) tako da to nije ni pola god. kad se sve sabere... imam 17 god, visok sam 178cm i imam 85kg...
od ponedeljka sam baš baš aktivno krenuo u teretanu i rešio sam da ne prestajem dok se ne doteram kako ja hoću... (70kg)
za sada koristim samo unydine. treniram 5x nedeljno, (zbog škole, jedne nedelje idem idem u ter oko 14h, druge oko 19:30), kardio radim posle treninga.. još ne mogu HIT, ali planiram da ga radim u trajanju od 20min..
sve do sada je ok, ali moj problem je ISHRANA! odrastao sam u takvoj okolini gde se ne gleda ni šta ni koliko ni kada jedeš, tako da nemam nikakvu naviku oko pravilne ishrane... čitao sam teme, znam da treba da jedem 5 obroka, ali ne znam šta i kada da jedem, tako da se vama obraćam za pomoć. molim vas da mi ne pišete "pogledaj ovu ili onu temu" pošto sam sve već pogledao, ali moj problem je što ja ne mogu da spojim 5 obroka jer sam pre podne u školi (od 8 do 14), a kad idem posle podne, (od 13 do 19:30), znači, ako neko može da mi malo objasni, kada i šta treba da jedem i koliko UH da unosim itd...(znači nije bitno što se tiče cene itd, samo mi recite tačno koje namirnice)
i još nešto, da li bi valjalo da uz ovo uzmem neki visokoprocentni (iliti whey) protein?
puno hvala unapred!!!