Teško da če Ismar ikada da pomogne Terzi iz više razloga:
Pre takmičenja šta god je Terza trebao da kupi kod Ismara naglašavam da KUPI Ismar mu je rekao da nema, Terzini drugari odu pitaju za istu stvar i naravno kupe... e takav je Ismar.
Ismar je bio treći u Slavonskom Brodu-Terza prvi, Ismarova žena kupuje kartu da uđe na takmičenje a kao trener (ona ga i maže farbom ) to ne treba da radi već ima pravo na akreditaciju i besplatan ulaz, ja i Terza na ulazu joj kažemo i onim ljudima na ulazu ko je ona i šta, da ne treba da kupi kartu itd a samo dan pre toga njen muž nije hteo svojoj konkurenciji da proda vitargo i šta god je ovaj pitao.
Verujte Terza je sportista i ko god mu je prišao na takmičenju ponudio se da pomogne dok Ismar... ne volim da iznosim Ismarov prljav veš koga puno ima, samo 3-4 dana pre takmičenja i mene je strašno razočarao.
Zanimljivo ko god je bio na takmičenju iz Sarajeva uživao je što Ismar nije uspeo, iza bine svi su mu se smejali dok sam ja navijao i bodrio ga na bini bez obzira što je prema meni ispao... Čak se i Terza nadao da će Ismar što bolje da se plasira, e neka Vam ovo nešto govori o ljudima kakvi su i kakvi bi trebali biti.