Da
Fudbal,kosarka,tenis...
Tu jeste lova body building nazalost ne.
Treniraju i fudbaleri ,trce itd. nebih ja merio koji je sport tezi ili laksi.
Mislim da su ljudi koji su stvorili body building i uticali na njegovo razvijanje i usmjeravanje ,zeznuli stvar tu je sustina!
Ajde da pola tih stvari bacimo ,zaboravimo ili kazemo da nepostoje,kako bi izgledali prvih 10.
Mislim da bi opet bili prvih 10 i da bi izgledali sjajno.To bi bilo da se vratimo na olimpiju unazad neznam koliko godina pogledajmo te fotke.
Prosjecnom gledaocu koji dodje i plati ulaz da gleda takmicenje bi bilo isto interesantno kao i danas.Stvar je marketinga ovdje se sada reklamira nesta (mislim na olimpiju) sto nema veze sa realnoscu?
Zasto ?
Pa upravo zato sto ta nazovimo realnost ovisi direktno o onome...
Naravno svi oni imaju genetiku i sve ono sto im je trebalo (strukturu licnosti) da udju u prvih 10 ali to nebi izgledalo kako izgleda da nije....
Meni je zao sto je to tako i volio bih da je nas sport mnogo popularniji nego sto je.
Mogu isto da kazem da je unazad 15 godina kod nas dosta toga promjenjeno.
Samo jedan podatak osamdesetih godina u Beogradu nije bilo ni priblizno teretana kao danas ovo vazi i za celu Srbiju ustvari nije bilo pravih teretana kao danas.
Mladi su vise informisani o ovom sportu itd.
Sve bi to bilo bolje da ima para u ovome sportu.Vjerovatno je nacinjena negdje greska.Svako zeli da popravi svoj izgled ostali sportisti (fudbaleri,kosarkasi ) zele da povecaju svoju snagu tu je sansa ovoga sporta i tu je lova.Sampioni trebaju da budu primjer ali dobar pa ako hocete i lep primer !
kad pogledamo jednog profi bildera na treningu,pozornici,takmicenju ono sto sam primjetio kod mase ljudi koji neznaju mnogo o ovome sportu je fasciniranje ili komentarima a uuu ovo je ruzno.
Ovi zadnji komentari su zabrinjavajuci.U smislu covjek je ulozio toliko toga i rizikovao sve a ima dosta ljudi,zena kojima se to nesvidja.
Kad se gleda kosarka ,tenis to im se svidja...
Nadam se da necu biti pogresno shvacen to je to.
Pozdrav
Goran
Drafter