Novembar 17, 2024, 12:38:23 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.361 poruka u 18.766 tema - 20.973 članova - Poslednji član: aeroTus
X3MShop banner

Autor Tema: Depilacija Vs Mashinica  (Pročitano 11844 puta)

Van mreže H2SO4

• Super-heavyweight Member
  • sve je to na psihickoj bazi ®
Odg: Depilacija Vs Mashinica
« Odgovor #15 poslato: Oktobar 31, 2007, 08:24:31 posle podne »

eeeee....kad se setim da mi je nekad bilo krivo sto na stomaku, grudima i ledjima nemam ni jednu jedinu dlaku.... :) :) :)
Bolje da imaš ljudi koji su dlakaviji imaju navodno i povećan testo...sad je li to drži vodu...???!!!
i meni je povecan test iha ha pa nisam dlakav 8)
matere mi matere,
kupicu ti dimije

Van mreže N_E_Z_N_A_L_I_C_A

• Heavyweight Member
  • Krkam kao budala!!! MASS!!!
    • Apartmani "NIKOLA"
« Odgovor #16 poslato: Oktobar 31, 2007, 11:04:19 posle podne »
@H2SO4

Ma of cours ne znači to bukvalno, ali kaže meni jedan doc da je ipak pokazatelj ako ljudima raste brada, kosa, općenito ako je površina dlakavosti velika, recimo noge i prsa imaju u većini povećan testo do 24-26 godine života onda dolazim do prekida i ide prema dolje i onda dolazi do zastoja i preostaje ili umjetni ili stagnacija, a za pubertetlije koji su bez dlaka ne računajemo jer u njima je kemijska bomba i prirodni AAS. Eto nadam se da sam malo pojasnio ovu tezu koja nije skroz znanstveno potkripljena.

Koliko ti ono godina imaš????  :lol: :lol: :lol: :lol: Možda si pubertetlija hahahhahaha

Van mreže PitBull

• Heavyweight Member
  • ....1992....
« Odgovor #17 poslato: Oktobar 31, 2007, 11:06:24 posle podne »
@H2SO4

Ma of cours ne znači to bukvalno, ali kaže meni jedan doc da je ipak pokazatelj ako ljudima raste brada, kosa, općenito ako je površina dlakavosti velika, recimo noge i prsa imaju u većini povećan testo do 24-26 godine života onda dolazim do prekida i ide prema dolje i onda dolazi do zastoja i preostaje ili umjetni ili stagnacija, a za pubertetlije koji su bez dlaka ne računajemo jer u njima je kemijska bomba i prirodni AAS. Eto nadam se da sam malo pojasnio ovu tezu koja nije skroz znanstveno potkripljena.

Koliko ti ono godina imaš????  :lol: :lol: :lol: :lol: Možda si pubertetlija hahahhahaha
njega pubertet nikad nece proci :twisted: :lol: :lol:
Liberte toujours

Van mreže H2SO4

• sve je to na psihickoj bazi ®
« Odgovor #18 poslato: Oktobar 31, 2007, 11:13:18 posle podne »
imam 17-18 god, tuda nedje :lol:
matere mi matere,
kupicu ti dimije

Van mreže staf

• Minimumweight Member
  • **
  • kad porastem bicu velik!
« Odgovor #19 poslato: Novembar 01, 2007, 01:14:18 pre podne »

eeeee....kad se setim da mi je nekad bilo krivo sto na stomaku, grudima i ledjima nemam ni jednu jedinu dlaku.... :) :) :)
Bolje da imaš ljudi koji su dlakaviji imaju navodno i povećan testo...sad je li to drži vodu...???!!!
to sam i ja chuo dosta puta i to  bi u vecini sluchajeva trebalo da bude tacno,a to ne znaci da oni koji su manje dlakavi nemaju dovoljno ;)
Ko ima zašto, podnosi skoro svako kako!

Van mreže TTgirl

• Lepotica
  • You are very cute,but I am on diet:)
« Odgovor #20 poslato: Novembar 21, 2007, 05:06:10 posle podne »
E ljudi...imam jedno pitanje. Ako neko od vas ima osetljivu kozu(izrazito) sta vam pomogne da je umirite posle
depilacije da ne bi bilo crvenih tackica..?Ja sam cula svakakve varijante,ali ja licno nemam osetljivu kozu i nikada
nisam imala problem sa tim...Medjutim info mi je potreban :(

"What's meant to be...will always find it's way...":)

Van mreže sasacg

• Admin
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #21 poslato: Novembar 21, 2007, 05:11:17 posle podne »
E ljudi...imam jedno pitanje. Ako neko od vas ima osetljivu kozu(izrazito) sta vam pomogne da je umirite posle
depilacije da ne bi bilo crvenih tackica..?Ja sam cula svakakve varijante,ali ja licno nemam osetljivu kozu i nikada

Koliko ja znam puder bi trebalo da umiri iritiranu kozu,mada mozda se i varam :lol:
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

• Heavyweight Member
    • Apartmani "NIKOLA"
« Odgovor #22 poslato: Novembar 21, 2007, 05:19:24 posle podne »

Koliko ja znam puder bi trebalo da umiri iritiranu kozu,mada mozda se i varam :lol:
Varaš se!!!!!! Samo će da začepi pore kože, podupre zarastanje i iritaciju kože!!!
Losioni za tijelo pomažu, koji hidratiziraju kožu, meni pomaže nivea soft, ona bijela sa jojobom! Meni se koža smirila nakon korištenja...

Van mreže Manimal

• I'm The King Of Fatness
« Odgovor #23 poslato: Novembar 21, 2007, 05:21:42 posle podne »

Neki body lotion!
« Poslednja izmena: Novembar 21, 2007, 05:27:45 posle podne Manimal »

Van mreže sasacg

• Admin
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #24 poslato: Novembar 21, 2007, 05:30:09 posle podne »

Varaš se!!!!!! Samo će da začepi pore kože, podupre zarastanje i iritaciju kože!!!
Losioni za tijelo pomažu, koji hidratiziraju kožu, meni pomaže nivea soft, ona bijela sa jojobom! Meni se koža smirila nakon korištenja...

Eto,jbg ipak se varam :lol: Nikad se nisam brijao (jednom Veet krama :wink:),a tu je masinica za skracivanje ili totalno brijanje :wink:

Medjutim,imam problema sa iritacijom posle brijanja lica,tu sve pocrveni kao babunova zadnjica :lol: Onaj niveo sa belim poklopcem (jel to isto sto si napisao?) pomaze u tom slucaju,mozda pomogne i na telu :wink:
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

• Heavyweight Member
    • Apartmani "NIKOLA"
« Odgovor #25 poslato: Novembar 21, 2007, 05:33:32 posle podne »
@sasacg

Bijela nivea soft je malo nježnija i može se primjenjivat za sve, doduše baš nakon brijanja protiv iritacije najbolje ti je uezt onu bijelu niveu, bijeli lotion, a kad on osuši onda malo ove nive o kojoj govorimo, jer ipak je koža iziritirana i oštećena brijanjem zato je pametnije ovo što sam ti rekao, meni super radi...  :P
Babunova guz...  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tako sam ja imao po prsima dok sam se brijao mašinicom po ovo malo dlaka što imam pa sam izgledao gubav :(

Van mreže bojan lepojevic

• VIP
  • Heavyweight Member
« Odgovor #26 poslato: Novembar 21, 2007, 06:01:58 posle podne »
alkohol na vatu, predjes preko koze i potom stavis bivacin, to ce sigurno pomoci!!!
"da je kupus dobar, zeka bi im'o 100 kila"
Transform 2014 na https://www.dropbox.com/sh/zgzpyoahwm3ayid/KhGAMw9fcD

Van mreže TTgirl

• Lepotica
  • You are very cute,but I am on diet:)
« Odgovor #27 poslato: Novembar 21, 2007, 07:14:56 posle podne »
Hvala ljudi:) Nije za mene ali isto je musko u pitanju :D Ako je vama valjda ce i njemu...hihi...
Ili ce da me ubije posle depilacije:D:D:D lol...
Enbecin=Bivacin,btw ne??...

"What's meant to be...will always find it's way...":)

Van mreže Gjoroski

• Heavyweight Member
« Odgovor #28 poslato: Novembar 21, 2007, 07:39:50 posle podne »
Ma posle brijanje, RAKIJA, malo tamo gde se brijes, vise preko usta za DESINFEKCIJU.

Van mreže staf

• Minimumweight Member
  • **
  • kad porastem bicu velik!
« Odgovor #29 poslato: Novembar 21, 2007, 10:57:26 posle podne »
pantenol mast je odlichna stvar ,ai vrlo je pristupachan ;)
Ko ima zašto, podnosi skoro svako kako!