jbt koje ti imas razmisljanje???
vidi ovako..ja i ti se opkaldimo..ti zamislis Kemiju koju hoces..i ja ti kupim...
i onda merimo tvoje ruke za mesec dana.
ja gartujem da neces uraditi nista baz zbgo stava koji imas.....
moze d as ekladimo u sta god hoces..
kakvo glupo razmisljanj jbt ne mogu da verujem....ovamo pita sta da radi sa 10 ml sustanona....a ovamo zna da ovaj trening ne valja....
STRASNO!!!!!!!!!!!!!!!!!111
ja ne kzim pedja jesi ti normalan il sta di sam ja naveo da ovo nevalja i ko je reko d je kemija u pitanju ja stvarno ne razumijem tebe kakvo svacanje imas jbt uostalom da pito sam te ljepo za sustanom i ono brate od tebe nikakvog odgovora stari sori al ja ne viim cim ti ovdje pomazes uostalom kakve su to djecije sprehe kladit se ja se nisam doso kladit doso sam da nesto saznam i ovo sve sto sam piso i pito je u upitnok obiluku uostalom tvoj odgvor na pm i moje pitanj eje bilo jedino (sve od jednom brate sta sve kolko sta nisi nista odgovorio tolko o pomoci )
pa dali sit i NORMALAN???..ja to tebe tpiam.
ocigledo je da iams malo vise godine ali su ti odredjeni delovi prilicnu zaostatku..
kao sto ti momak lepo obajsnio....ovo je filozfija treninga...da si i malo obrazovan i kulturan ne bi lupa ovakve glupisti vec bi znao o cemu je ovde rec jer je vec miljardu puta pisano o tome sta ovakv trening donosi!!!
to nema nikakve veze sa HEMIJOM....a to sto si ti ogrnicen pa ne mozes da shvatis na opm sta ti ja govrim...ja stvarno nemam niti zivaca niti vremena da nekome crtam...
meni je zao sto ti i nakon nekoliko kura koje si odradio ao sto i sam kazes...veze blage nemas zasto je to tako a zasto je ono onako..
i licno ti savetujem da batalis to sve i da se psovetis sahu ili pikadu..jer tamone treba mnogo razmisljanja......
a to nema veze nikakve sa niti sustatnoom niti sa bilo cim...jer kao sto rekoh..ako covek nakon 5 kura..prdi u istu tikvu...onda je to jako smrdljivo..
a ti i dalje nastavi da radis sto sto radis..i ja ti preprudujujem da broj ponavljanja smanjis na 3..
jer ocigledno je da si ti veliki znalac...i da PO TVOJOJ TEROIJI TRENINGA..ONAJ KO IMA 5 GODINA STAZA U TERETANI I NATURAL JE TREBA DA VEZBA SA 3-6 PONAVLJNJA I DA CE OD TOGA DA RASTE.
smesan si covece