ako je ovo trening za velike ruke onda one teorije 2 vjezbe po 3 serije pada u vodu e sad mnoge se stvari kose i moge bi sad stvari mogle bit nejasne osim ako ne kaze pa ti su momci na kemiji .......
Kontam da je overio svaku spravu,teg i shipku u teretani.... Ja sam se vecj na pola izgubio... Znam da ima oko 9 ponavljanja svaka vezba ali koliko vezbi ima nisam uspeo xD
Citat: loki22 Oktobar 25, 2007, 01:34:02 posle podneako je ovo trening za velike ruke onda one teorije 2 vjezbe po 3 serije pada u vodu e sad mnoge se stvari kose i moge bi sad stvari mogle bit nejasne osim ako ne kaze pa ti su momci na kemiji ..........ovo je filoziofija treninga...a ne stvar hemije
jbt koje ti imas razmisljanje???vidi ovako..ja i ti se opkaldimo..ti zamislis Kemiju koju hoces..i ja ti kupim...i onda merimo tvoje ruke za mesec dana.ja gartujem da neces uraditi nista baz zbgo stava koji imas.....moze d as ekladimo u sta god hoces..kakvo glupo razmisljanj jbt ne mogu da verujem....ovamo pita sta da radi sa 10 ml sustanona....a ovamo zna da ovaj trening ne valja....STRASNO!!!!!!!!!!!!!!!!!111
usotalom nisam ni reko da nije za velike decke samo me zanimala jedna star neko ko se bavi 5 ,6 bbo i natural je dali ce rast njemu ruke od ovakvog nacina treninaga