Zdravo Body Building prijatelje i prijateljice forumasi i forumasice.
Novosti kod Kralja Ljubivoj Bakic.......
Kralj ce se pocetak Juni(znaci za koji dan) odseliti u Svajcarskoj Familijarno. Znaci napustam Nemacku i produzavam-o dalje ziveti i raditi,trenirati i sve u Svajcarskoj!!!
Sve sam-smo vec sredili sto se tice Stambeno radno itd.. stanje!!
Dobio-li smo ja i Supruga jako dobra i jako(vise nego u Nemackoj) placena posla tako da se najos bolje nadamo....
Naravno i zbog drugih boljih razloga selimo se.. Ali otom potom.....
Tako da sa planovima koje imam o pripremama za Svetsko i kvalifikacije moracu da ih u Svajcarskoj sprovedem i sve (moci cu da biram i na obe Nemacke i Svajcarske kvalifikacije startujem i probam da se kvalifikujem za Svetsko Bahrain Manama IFBB 2-7.11.2008. Tako da videcemo za koga cu da nastupam i dali cu se kvalifikovati za iduce Svetsko Prvenstvo?? Mislim da hocu i mogu (verujem i znam moj potencijal i realne mogucnosti i sposobnosti u BB)....
Tako da kasnije cemo i promenuti(neko od Administratora) moju temu od Kralj sa Stutgarta Nemacka na Kralj sa Ziriha(Winterthur) Svajcarska ist Back !!!
Ostaje jos da nadjem dobru(prilagodjenu) Teretanu za mene i moje treninge i pripreme za Svetsko mogu da krenu!!! Planirao sam od Juni ali sad moracu da ih za 1mesec odlozim i od Juli krenem sa dietom trening i sve sa pripremama!!
Voli vas vash Kralj.