Hvala Pedja H2SO4,Sasacg nelle itd... Dace Bog da se Kralj opet spremi iizadje na Binu i da se ide i na Svetsko sa 99-100kg i bude u Top 3!!!
Ali otom potom.... Nista nije oficijalno i zacrtano u planu za iduce sezone (Svetsko,Nemacka Takmicenja itd..) Sad sam ovih dana sastavio sebi Ciklus od 2 faze. Faza rasta(dobijanje misica sa min fett) 8Nedelja,pa faza Recovery 4-6Nedelja(pauza..PCT itd..) Pa sledi faza Pripreme za Takm(i takav ciklus).. od 12-15 nedelja zavisno od formi,datumi Takmicenja itd...
Sad ostaje jos da sebi sastavim detalni plan ishrane(u nekoliko faze) u tih 8Nedelja,pa i za tih(15Nedelja dieta)...
Trening imam isto u 3-5faze (t.j. menjam trening vezbe,redosled istih,intenzitet,tehnike izvodjenja itd...
Sve ovo navedeno daje Max razvoj i nedozvoljava da se telo Prilagodi(adaptira) na sve..(tu spada,ishrana,dieta,trening,hemija itd...)....
Hvala jos jednom na vasu podrsku komplimenata,kritike, zelje itd... da se Kralj opet vrati na Binu i dozivi taj osecaj biti na Bini i sve uz BB-ing!!!
Ako mi se plan i zelja ostvari posle Svetsko i sva Takmicanja koje cu(ako?) odradim postavicu Temu (naravno ako Administratori i ostale dozvole) svoj celokupni plan i pripreme u taj period(tu spada;trening,dieta-ishrana,ciklus sta,kada (koliko to ce biti tajna,samo pojedinci tj.odrasli tome dobice informacije) samo da napomenem da doze nisu i nece da budu velike.Nego Sinergisticki raspored AAS i kombinacija istih itd.. uz komentar-analiza svakih 4nedelja.
Kralj ist Back!!!