Ok, evo opet odgovora.
Za Gorana:
Opet se pitas koje pravio spisak? Pa odgovorio sam ti vec i ne treba opet.
Nisam nigde rekao da si trebao biti treci, ti jesi tada bio treci ali si proglasen drugim.
Kako neko moze da kaze da bi i sa losijom formom napravio dobar rezultat na Mediteranskom i to u Egiptu.
I ko te je to vec odredio da ides na Med. prvenstvo jos na merenju? Kako to moze?
Na bini niko ne moze da bude 100% realan u proceni svoje forme u odnosu na druge.
Doneo bi medalju iz Egipta? Pa pitaj Pedju da li bije doneo?
Sto se Arandjelovca tice uhvatio si se za najgoreg po tebe. Ledja, koja se vide u pet poza, tvoja i Robertova, najmanja i najveca ukategoriji. Za najgoreg si se uhvatio.
Stojic junior nije trebao tada da pobedi, ako vec hoces moje misljenje.
Za Pedju:
Za Privulovica kao apsolutnog iz Bora iskreno nemam blage veze. Stvarno se ne secam.
Od sudija se secam Jevremovica i Paunovica iz Bora.
Za Blekija si pogresio, nije sudio takmicenje.
Za sudjenja na medjunarodnim takmicenjima znam da je sudio ko god se prijavio tamo od nasih I nikada nikoga nisu odbili. Da treba nas delegat da zna Engleski jezik, treba sigurno. Mada to i nema neke veze sa sudjenjem, ali OK treba da zna.
Znas i sam Pedja kako su nase sudije dobijale licencu za sudjenje. To je vec greska IFBB-a a ne nasa.
Iskreno, navise bih voleo da sastav nasih sudija bude od nasih sampiona.
I kao sto rece Manimal, vodimo pricu na normalan i civilizovan nacin. Nemam nameru bilo kome da se zameram a narocito ne sa ''starim'' i iskusnim BB sportistima. Istu hranu jedemo mnogo godina i mozemo da se slazemo ili ne slazemo u misljenjima, nikako da se zameramo.
evo pokusacu da odgovorim na ovaj post....slazem se da bi svako trebalo da pokusa da konverzaciju svede na neki normalan civilizacijski nivo i takodje se slazem da pogotovo mi koji smo u ovome treba u najmanju ruku da imamo neko ELEMENTARNO POSTOVANJE jedni za druge......
Bilo bi lepse kada bi poput mene uz avatar naveo svoje puno ime i prezime ali ok...
DAKLE.....ne pitam se koje pravioop spisak jer sasvim prirodno je da spisak pravi selektor.........
.....................nije doneta tad odluka jos na merenju da sam u reprezentaciji nego su odredjeni ljuidi zajedno sa stojicem me videli i konstatovali da sma dobro pripremljen i da bi mogli i pedja i ja u egipat s tim da bi bili u razlicitim kategorijama.....
posle kvalifikacija mi je zatrazeno da predam pasos....i tek po povratku kuci mi je telefonom javljeno da ipak NE IDEM.....
...........nije mi jasno bio sam treci a proglasen drugim vrlo zanimljivo.......
trudim se da budem realan jer od nerealnosti nemam nista takodje ne zelim da potcenjujem bogdanovica ali brate.....zaista mislis da je umesno poreditio moj tadasnji izgled sa njegovim?
?
takodje i za roberta....ok mozda ledja da se slozimo tu ali definicioja trbsunjaci masa u globalu pa mislim imam i fotografije ako zaista mislis da je ono bilo ok smatracu te za neozbiljnog sagovornika......
...nisam tvrdio da bi uzeo medalju u egiptu kako bih mogao to unapred da tvrdim nego sam rekao da bih se borio za medalju imao sam poune dve nedelje da povratim formu i tamo big zledao daleko cvrsci i ostriji...no izgleda da nekima nije bilo u interesu da srbiju predstavlja jos jedan kvalitetan takmicar ,,,,ali zaista necu vise od tome imam pametnijih stvari o kojima bih da razmisljam a ne o ljigavim licemerima kojima je nas sport prepun