... verovatno cu sledece godine malo praviti pauzu sto se tice takmicarskog dela bas iz tog razloga da nabacim jos kvalitetne misicne mase...
Citat: t1000 Oktobar 15, 2007, 12:08:17 pre podneSasa je sjajan covek i sportista.To svako moze da potvrdi.Upravo tako!Većina ljudi koji su bili u publici u Spensu sa kojima sam komentarisao sudijsku odluku su mi rekli da bi Saši dali prvo mesto da su bili na mestu sudija, a to su komentari ljudi koji su godinama u bodybuildingu i koji su došli da podrže takmičare koje su spremali za ovo takmičenje.Ove fotografije sa početka ove teme su jako mutne i prosto mi neverovatno kakav je izbor fotografija napravljen, a naročito poslednja fotografija na kojoj se lepo vidi da je Sašina leva noga u vazduhu!Smatram da je odluka sudija bila nepravedna i moglo se videti da je to i mišljenje većeg dela publike, tako da je Salova reakcija bila sasvim očekivana, jer je bio oštećen!Evo prilažem i ja jednu fotografiju i izvinjavam se što je nisam zamutio, pa mogu malo bolje da se vide neke stvari koje se ne vide na ovim gore fotografijama.http://www.realx3mforum.com/Sasa_Stankovic_01.jpg
Sasa je sjajan covek i sportista.To svako moze da potvrdi.
pogledajte drzavno u novom sadu iz oktobra 2007 pa vidite mene pored prvog i drugog u seniorima do 80kg pozzzzzzzzzz
ma brate publika je nekada u pravu a nekada ne ali dobro ja prosle godine jesam izgledao mnogo iscepono i smatram da sam zasluzno pobedio sto sam dokazao i na balkanskom prvenstvu odmah nakon naseg prvenstva a i dokazao sam i ove godine
I ranije si imao dobre noge al sad su ti jakooooo dobre
a nele bunis se hahaha