pa Glingur, evo da ti kazem.
Od attack-a uzmes 10gr pre i posle treninga. Ja treniram ne u teretanu nego na krov, gde je danas bio 44stepeni...znojim ko ker, jedva imam volje za trening. imao sam od prosle nedelje upale sinuse, pa sam izgubio neki kilaze. Medutim, kad uzmem attack onake kao da mi malo ide bolje trening, naravno ne koristim ni nedelju dana, ali sto je meni najbolje da posle treninga kad uzmem ostanem duze napumpan. Recimo, da bi uzeo dozu od 20gr sigurno bi imao efekat kao xpand. Danima kada ne treniram misici su mi malo stegnute, ne kao pre. Vene su ocividljive, sto za sad nije bilo. Podlaktice mi su super izgledaju.
Ja mislim da cu osetiti kako radi psle druge nedelje, jer kazem da nisam trenirao oko desetak dana, pa sad me malo teze ide i zbog ove vrucine i zbog ostale. uzimam od dymatiza tribulus, dnevno 3 kapsule...ono sto ja osteim od toga da znojim, i znoj mi smrdljiv nego inace...to je bio i kad sam uzeo od sciteca, na kojji pise da sadrzi 90 posto saponina. Kad sam uzeo od sciteca, posle supplementacije misice su mi bile kao stene, pa cu sad vidim....